• Pret redus

Imunocub purificator aer, aparat ozon

2.091,00 RON
1.860,00 RON Economiseste 231,00 RON
cu TVA

Comenzile vor fi livrate in 2-4 zile lucratoare. Culori alb sau negru.

Comenzi pe SMS, telefonic 0746910698

Cantitate

Ce este ImunOcube?

Un aparat  performant de ultima  generatie pentru purificare  aerului,  apei si a alimentelor,  creste imunitatea si fortifica sanatatea.
· Anihileaza smogul, mirosuri din aer, toxine, metale grele din fructe legume, carne si radicali liberi;
· Purifica microbiologic apa eliminand clorul, o energizeaza si alcalinizeaza;
· Elimina din carne si peste hormoni artificiali, paraziti;
· Distruge bacterii, virusi, ciuperci, mucegaiuri de interior, dispozitivul utilizeaza proprietatile unice ale ozonului si elimina mirosurile organice si anorganice ;
· Purificator  molecular, ecologic, fara substante nocive;
· Creste eficienta terapeutica in multiple afectiuni;
· Este economic, nu are consumabile;
· Garantie 10 ani.
IMPORTANT, CITITI CU ATENTIE!
Dupa desigilarea ambalajului, in vederea echilibrarii nivelului umiditatii din interior, nu conectati la priza si nu porniti aparatul timp de minimum trei ore. In caz contrar, exista riscul de ardere a modulului interior, care poate fi evidentiata la efectuarea unei expertize ulterioare.

ATENTIE!

Ca sa nu se arda aparatul, aveti grija deosebita ca ImunOcube sa fie întotdeauna amplasat la un nivel mai inalt cu minim 15 cm fata de nivelul apei din recipient.

Deoarece purificatorul este conectat prin furtun cu lichidul din recipient, o asemenea pozitionare exclude riscul de inundare accidentala a aparatului si de defectare a acestuia.

Dupa oprirea ciclului de purificare, mai intai deconectati furtunul de la aparat si abia apoi scoateti dispozitivul de dispersie din recipientul cu apa.

Intindeti furtunul in pozitie verticala si asteptati pana se va scurge toata apa din interiorul lui.

Reguli de utilizare/ Precautii.

Imunocube include cea mai inovatoare si complexa tehnologie de purificare. Utilizarea corecta a aparatului este esentiala pentru obtinerea unor rezultate optime, la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Instalati, depozitati si folositi aparatul ImunOcube in locuri inaccesibile copiilor mici sau persoanelor cu dizabilitati mentale sau senzoriale.
Asezati mereu aparatul pe o suprafata stabila, plana si uscata.
Nu miscati si nu mutati aparatul in timpul functionarii acestuia. Nu lasati copii sa conecteze, sa programeze sau sa curete aparatul, nesupravegheati.
In timpul functionarii aparatului, pastrati distanta de cel putin 2 metri fata de acesta sau parasiti incaperea.

In niciun caz nu incercati sa inspirati aer direct din orificiul de lucru al aparatului, in timpul functionarii acestuia! Exista risc de iritare a cailor respiratorii.
Dupa utilizarea aparatului ImunOcube scoateti-l de fiecare data din priza pentru a se evita pornirea accidentala de catre copiii mici sau persoane cu dizabilitati psihice sau senzoriale. La purificarea lichidelor aveti grija deosebita ca aparatul sa fie instalat pe o suprafata stabila, la un nivel superior cu cel putin 15 cm fata de nivelul apei care urmeaza sa fie purificata.
In timpul functionarii aparatul degaja un miros specific, usor si placut care, dupa oprirea ciclului programat, dispare complet in cateva minute.
Temperatura de lucru: -60C/+35C, umiditatea aerului 10-70%.
Ciclurile de functionare sunt programate electronic la 5, 10, 15, 20, 25, 30 de minute.
Nu este recomandata utilizarea frecventa a aparatului in spatii cu umiditate ridicata, precum piscine si beciuri.
Nu folositi aparatul in alte scopuri decat cele destinate. ImunOcube este strict pentru uz interior.
In cazul in care cablul de alimentare este deteriorat, aparatul trebuie deconectat imediat de la priza si trimis la service pentru inlocuire.
Nu incercati sa demontati, sa reparati sau sa modificati aparatul, mai ales in timpul functionarii acestuia.
Eventualele reparatii se vor efectua doar de catre service-urile autorizate sau persoanele calificate si avizate.
Orice utilizare incorecta a aparatului se face pe proprie raspundere.

Intretinere si curatare ImunOcube

Curatarea si intretinerea

Inainte de a curata aparatul, opriti-l si scoateti stecherul din priza. Cu ajutorul unei lavete moi, usor umezite cu apa sau cu solutie de geamuri, curatati toate suprafetele exterioare ale aparatului. Aveti grija ca apa sau umezeala sa nu patrunda in interiorul aparatului, mai ales prin orificiul de lucru din coltul de sus, dreapta. Exista risc de deteriorare, electrocutare sau incendiu. Dupa curatarea aparatului cu laveta umeda, nu conectati imediat la priza si nu porniti timp de minimum o ora, in vederea uscarii complete a acestuia.


 
 

6 produse similare: