Cremă balsam pentru păr deteriorat 500 g

51,30 RON
cu TVA

Regenerează structura și culoarea părului . Saturează pielea activ cu vitamine și nutrienti, înlatură toxinele și hidrateaza.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Acestea întăresc rădăcinile și stimulează părul deteriorat. Utilizându-l regulat, stimulează creșterea părului, redându-i elasticitatea și sănătatea. 

Intărește părul pe toata lungimea sa si formeaza o pelicula bio-protectoare. Stimuleaza cresterea parului, reface structura parului deteriorat, elimina uscaciunea si fragilitatea. Parul devine moale, stralucitor si usor de coafat. Recomandat pentru par deteriorat si cărunt. Potrivit pentru toate tipurile de par.

Mod de utilizare: Se aplică pe tot părul, se masează timp de 2 minute și apoi se clătește abundent. Dacă este necesar, repetaţi. Puteți să îl folosiți zilnic.

Conține 17% extracte de plante medicinale:

Ghimbirul saturează cu aminoacizi, oligoelemente şi vitamine;

  • Ginseng-ul regenerează părul , oprește căderea părului,neutralizează dezechilibru hormonal, îmbunătăţește circulaţia, având o acţiune vasodilatatoare pronunţată, stimulează diviziunea celulară, prelungește ciclul de viaţă al părului, îmbunătăţeşte microcirculaţia
  • Lingzhi stimulează creşterea părului, Cimbrul întăreşte rădăcinile;
  • Ligustikum îmbunătăţeşte procesele metabolice; Angelika hidtratează pielea;
  • Shaw Wu reface pigmentarea naturală;

10 produse similare: