Șampon activator pentru creșterea părului 250 g

59,85 RON
cu TVA

Extractul de ghimbir de munte îmbunătățește circulația sângelui la nivelul rădăcinii părului și împiedică căderea părului.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Acțiune

Șampon ce activează creșterea părului are o formulă unică tibetană, curăță ușor, hrănește scalpul și parul. Complexul de componente biologic active, care conțin fito-estrogeni, reface foliculii slăbiți sau deteriorați și stimulează creșterea părului, previne în continuare pierderea lui. Extractul de Ghimbir, complexul de plante tibetane și componentele inovatoare, care intră în compoziția șamponului, îmbunătățesc alimentarea cu sânge a foliculilor de par, îndepărtează mătreața fără a perturba nivelul pH-ului natural. Șamponul este un mijloc excelent de menținerea și restabilire a sănătății părului.

Potrivit pentru toate vârstele și tipurile de păr.

Aplicare

Se umezește părul apoi se ia o cantitate necesară de șampon și se aplică pe păr. Apoi se clătește cu apă din abundență (rezultatul crește dacă este folosit împreună cu Masca-activator pentru creșterea părului Bio Rehab și a tonicului-activator pentru creșterea părului Bio Rehab).

10 produse similare: