Sampon calmant pe baza de plante, 250g

41,10 RON
cu TVA
Cantitate

Parul nostru nu are timpuri prea bune : aerul fierbinte al uscatorului și o întreagă armată de produse de coafat transformă încet, dar sigur parul natural matasos  în șuvițe lipsite de viață. Mâncărimea scalpului, capetele despicate și culoarea plictisitoare devin tovarăși permanenți.

De-a lungul timpului, pentru a „calma” scalpul sensibil și pentru a restabili strălucirea pierdută la păr, s-au folosit decocții de plante medicinale.

Eficacitatea acestor decocturi a constituit baza fitoformulei de îngrijire a samponului calmant de la TianDe. Patlagina, cimbru și musetel – un complex botanic natural 100% compus din ierburi sălbatice medicinale care, , ajută la fortificarea acțiunii de restabilire a panthenolului și au un efect pozitiv asupra părului fie uscat fie cu excesul de grasime.

Sampon calmant de la TianDe ajută ofera vitalitate părului subțire, slăbit și deteriorat, oferindu-i un aspect sănătos. Nu conține parabeni și coloranți, ceea ce înseamnă că are grijă de parul tău cât mai delicat posibil.

10 produse similare: