Sampon cu extract de ceai verde 200ml

32,85 RON
cu TVA

Oferă volum pentru parul subţire, ideal pentru piele grasă,  conţine ulei și extract de ceai verde,acizii grași de ulei de nucă de cocos, fără aromatizatori chimici.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Şamponul este creat pe baza de compuși biologici activi de Camellia – familia arborilor de ceai şi extractul de ceai verde .

Antioxidanţii din extract de ceai verde joacă pentru păr un rol de ”bodyguarzi”, care protejează firul de deteriorare iar pigmentul – de decolorare.Capacitatea uleiului de Camellia de a rezista la oxidare este atât de puternică încât vechii samurai ungeau săbiile lor pentru protejarea armelor de coroziune.

Acizii grași esențiali și lipidele uleiului de Camellia sunt aproape identice cu cele care sunt conţinute în pielea noastră.De aceea, uleiul pătrunde bine în pielea capului, hrănind foliculii de păr și restabilește zonele deteriorate ale cuticulei părului.Datorită uleiului de Camellia şamponul «Ceai verde» alimentează părul de la rădăcini la vârfuri, îl face durabil şi elastic, dă părului vigoare şi luciu sănătos.

Extractul de ceai verde si uleiul de ceai suprimă producția de sebum, rezolvând problema părului gras şi lipsit de volum.

10 produse similare: