Șampon hidratant Prospețime de plante 250 g

13,50 RON
cu TVA

ESTE RECOMANDAT PENTRU UN PĂR USCAT ȘI NORMAL

Cantitate

Amestec de plante medicinale:

  • coada șoricelului întărește rădăcinile și oferă pielii netezime;
  • sunătoareacalmează pielea și îndepărtează mâncărimea;
  • patlaginaregenerează și oferă flexibilitate;
  • bidens (dentița) va lumina părul cu strălucire; melisa revigorează părul uscat.

Uleiuri și vitamine. Șamponul este îmbogățit cupanthenol. Balsamul de păr conține ulei de jojoba

Tânjiți după căldură? Șamponul, balsamul și gelul de duș „Prospețime de plante‖ vă aduce aminte de zilele pline de soare, luncile mereu înfloritoare și zâmbetul fără griji. Gelul de duș va curăța cu atenție pielea dvs. și va lăsa o senzație catifelată și o aromă perfectă. Șamponul și balsamul vor îngriji de părul dvs. TianDe recomandă în mod special ca acest set să fie testat purtătoarele unui păr uscat și cele ale unui păr normal. Compoziția este îmbogățită cu un amestec de extracte naturale din plante, vitamine și uleiuri.

Coada șoricelui, datorită compoziției sale bogate, este folosit în medicina populară. Conține uleirui eterice, tanini, caroten, alcaloizi, aminoacizi, colină, rășină. Taninii sprijină creșterea accelerată a părului și previn căderea acestuia, carotenul acționează împotriva despicării capetelor, alacaloizii ajută la refacerea structurii șuvițelor de păr și elimină mătreața.

Sunătoarea are asupra pielii un efect puternic anti-inflamatoriu, de strângere. Întărește bulbii de păr, sprijină normalizarea activității glandelor sebacee și ajută la îndepărtarea mătreții.

Patlagina În frunzele ei sunt conținute substanțe ce ajută la regenerarea diferitelor țesuturi ale organismului uman, semințele conțin acid oleic, saponine, zaharide complexe care au de asemenea un efect benefic asupra procesului de vindecare. Patlagina are proprietăți dezinfectatnte puternice. Oferă părului flexibilitate, întărește rădăcinile, îmbunătățește creșterea, întărește bulbii de păr.

Bidens sprijină părul deteriorat în a obține strălucire și un aspect mătăsos, oferă pielii fermitate, calmează iritarea. O folosire permanentă a acestei plante este un mod de accelerare a creșterii părului.

Melisa Conține vitamina C, acizi organici, rășină și prețioasele uleiuri eterice. Hidratează în mod perfect părul uscat, activează creșterea și îndepărtează mătreața.

Uleiul natural de jojoba conținut în compoziția balsamului de păr este un adevărat miracol al naturii! De fapt nu este un ulei ci mai degrabă o ceară lichidă cu compoziție unică. Nici unul din uleiurile cunoscute nu conține o astfel de gamă de substanțe folositoare! Pentru păr este un nectar vindecător care este capabil de a reface chiar părul foarte deteriorat. Uleiul de jojoba hidratează în mod perfect șuvițele uscate de păr, luptă împotriva mătreții, formează un film de protecție pe fiecare fir de păr.

Vitamina Bsau panthenolul, care a fost adăugat în conținutul șamponului, luptă împotriva căderii părului și tratează uscăciunea și descuamarea scalpului. Uniformizează suprafața fiecărui fir de păr, face buclele mai mătăsoase și mai strălucitoare.

10 produse similare: