• Pret redus

Tramostic star

127,00 RON
114,30 RON Salveaza 10%
cu TVA

Supliment alimentar

Conținut: 60 cps

Produsul se aduce doar pe comanda!

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Saw palmetto – Serenoa repens sau palmierul pitic este un soi de palmier de mică înălţime, care este indigen în pădurile din statele sudice ale Americii de Nord şi Florida. Denumirea sa în engleză este „saw palmetto” – aceasta este un tip de palmier al cărei înălţime atinge genunchiul uman sau este de cel mult înălţimea unui om, al cărui frunze are spini tip fierăstrău. Durata de viaţă poate atinge şi vârsta de 700 de ani, s-ar părea că această plantă este trainică, rezistă la secetă. la gândaci şi la foc. Substanţele active sunt în special în fructele sale albăstrui-negre, care sunt recoltate în august şi septembrie. Recoltarea nu este o activitate uşoară, deoarece în timpul strângerii boabelor frunzele pot rănii grav pielea, deoarece sunt ascuţite ca şi lama de ras. 

Indienii americani au utilizat frunza palmierului, fapt pentru care nu au ştiut ce înseamnă acuzele legate de prostată. Pentru acest fapt acest palmier este foarte valoros pentru medicii şi cercetătorii contemporani. Saw palmetto are importanţă în menţinerea funcţionării normale a vezicii urinare, în special pentru bărbaţii trecuţi de vârsta de 45 ani. Efectul său este benefic pentru sănătatea căilor urinare, respectiv în cazul hipertrofiei de prostată benignă. În plus se recomandă ca şi sursă de acizi graşi pentru susţinerea funcţiilor de reproducere, respectiv pentru creşterea părului. Celelalte componente sunt – Cucurbita pepo – seminţele de dovleac şi Pygeum africanun – prunul african care contribuie, de asemenea, la sănătatea căilor urinare şi a vezicii urinare. În special seminţele de dovleac au efect benefic asupra funcţionării normale a prostatei.

Vitamina E adăugată protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Zincul ajută la metabolismul acizilor, zaharidelor, macronutrienţilor, menţine starea normală a oaselor, părului, unghiilor şi vederii, are efect benefic asupra sistemului imunitar, asupra capacităţii de reproducere. Menţine la nivel corespunzător nivelul testosteronului din sânge. Participă la procesul de diviziune celulară, respectiv protejează împotriva stresului oxidativ.

Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

Doza recomandată

Zilnic 2× 1 capsulă.

Compoziţie

Compoziţia în 2 capsule: lactoză; Saw palmetto (Serenoa repens – palmier pitic, extract de 10:1) 1.000 mg, prun african (Prunus africana, Pygeum, scoarţă, în extract 10:1) 50 mg dovlecel (Cucurbita pepo, seminţe, în extract 10:1) 20 mg, vitamina E (acetat Dl-alfa-tocoferil) 13,4 mg = 26,8 mg (111,7 % NRV*), zinc (gluconat de zinc) 1,56 mg (15,6 % NRV*), agenţi anti-aglutinare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu vegetal. Capsulă gelatinoasă.  *NRV = valoarea de referinţă a dozei zilnice 

Pentru o orientare mai uşoară privind cantităţile ingredientelor active în extracte, vă indicăm cantitatea lor reală (originală).

Atenționare

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Suplimentul alimentar nu înlocuieşte alimentaţia variată. Nu este recomandat copiilor şi femeilor gravide sau care alăptează. Depozitarea se va face la temperatura camerei, într-un loc uscat. Trebuie păstrat ferit de copii. Data expirării: până la data marcată pe gâtul flaconului (ziua/luna/anul).

10 produse similare: