Soft star

66,00 RON
cu TVA

Detergent de rufe ECO&BIO

Balsam de rufe pentru un miros proaspăt, spălare perfectă și rufe moi; antibacterian

Conținut: 1.000 ml

STOC EPUIZAT!

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Balsam de rufe

Balsam de rufe pentru un miros proaspăt, spălare perfectă și rufe moi; antibacterian.

  • după folosirea balsamului țesăturile devin delicate, moi și plăcute la atingere
  • menține mirosul proaspăt, chiar și după uscare sau călcare
  • împiedică fibrele sintetice să producă descărcare electrostatică
  • potrivită atât pentru mașinile de spălat, cât și pentru spălarea manuală
  • efect perfect chiar și la temperaturi scăzute

De ce balsam de rufe?

Balsamul de rufe este folosit din motive senzoriale - pentru a menține parfumul proaspăt, dar și pentru spălarea spumei care a fost creată în timpul spălării și care, împreună cu murdăria de pe fibră, se depune din nou. Balsamurile de rufe de obicei nu au capacitatea de a oferi acest lucru, ele sunt din păcate folosite numai pentru a parfuma hainele. Fibrele care conțin murdăria și spuma rămasă sunt mai rugoase și pot fi neplăcute pentru pielea sensibilă, pot provoca chiar iritații. Balsamul Zefiro are în compoziție tenside cu încărcare pozitivă ("cele obișnuite" sunt încărcate negativ), numite și tenside cationice active = au capacitatea de a se lipi perfect de suprafața fibrelor și de a elimina detergentul rămas. Datorită acestui fapt, fibrele sunt perfect curate și moi. 

Mod de utilizare:

  • agitați bine înainte de fiecare utilizare
  • produs foarte concentrat, vă recomandăm să adăugați un pahar de apă în rezervorul mașinii de spălat destinat pentru balsamul de rufe(pentru ca balsamul să nu formeze un strat cremos în interiorul rezervorului)
  • nu este recomandat pentru îmbrăcămintea de sport și hainele funcționale, abilitățile funcționale ale acestora pot fi diminuate

Doza recomandată

1 mașină de spălat, 5 kg de rufe = 33 ml

Compoziţie

(Regulamentul (CE) nr. 648/2004 al Parlamentului European și al Consiliului detergenților): 15-30% surfactanți cationici; <5% surfactanți neionici. Alți compuși: conservanți (benzizotiazolinonă), parfum (alfa-izometil iononă, saliciat de benzil, butilfenil-metilpropion, cumarină, geraniol, hidroxicitronelal, linalool).

Atenționare

Trebuie păstrat ferit de copii!

10 produse similare: