Ceai antilipemic Tiens

Referinta:

87,00 RON
cu TVA

Reglează colesterolul seric și accelerează metabolismul lipidic, in același timp conferă energie la nivel celular

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 

Livrarea prin curier 1-3 zile. ramburs sau OP(ordin de plata).

Cantitate

Ceaiul antilipemic metabolic Tiens, purificator al vaselor sangvine  

Forma de prezentare:  40 plicuri/ cutie

Compoziția Ceaiului antilipemic metabolic Tiens (Tianshi), este realizat din ingrediente foarte fine - 6 varietăți de ceai verde, frunze de gynostemma pentaphyllum care este o plantă medicinală miraculoasă, supranumită ginsengul din sud,  frunze de lotus, semințe de cassis torus (imbunătățește vederea) si rădăcină de gențiană, are efecte antiinflamatorii, hepatoprotectoare si antiparazitare.
Frunzele de ceai verde din ceaiul antilipemic nu sunt fermentate, ci sunt uscate cu grijă. Aceasta modalitate foarte delicata de fabricare protejează vitaminele si mineralele deosebit de valoroase ale ceaiului antilipemic  Tiens-Tianshi.

În China există o tradiție îndelungată a consumului abundent și regulat de ceai. Pentru ei, ceaiul este o parte componentă a unui mod sănătos de viață.

Ceaiul antilipemic metabolic Tiens  poate fi administrat profilactic în:

 Gestionarea greutății corporale, de ajutor în cazul persoanelor cu hiperlipidemie, de ajutor în detoxifierea ficatuli.
 Poate contribui la prevenirea și tratarea afecțiunilor gastrice și intestinale, inclusive a formelor de cancer, localizate la acest nivel.
 Are proprietatăți de regenerare a organismului.
 Ceaiul Antilipidic ajută la curățarea vaselor sanguine, reglează colesterolul seric și accelerează metabolismul lipidic, in același timp conferă energie la nivel celular
 Recomandat în imunitate scăzută, hipertensiune, tromboză, constipației cronică, colonului iritabil și diabetul, susține funcția pancreasului, detoxifierea ficatul.
 Ceaiul verde împiedică depunerea colesterolului în corp, prevenind astfel ateroscleroza și bolile cardiace.
 Eliminarea toxinelor, are proprietăți antioxidante.
 Studiile  efectuate în Asia au arătat că ceaiul verde elimina halena, afecțiunile gingiilor și formarea cariilor dentare.
 Un studiu pe o perioadă de 15 ani, efectuat pe 2 grupe de persoane, au constatat că  cei care obișnuiau să bea zilnic mai mult de 4 cani de ceai verde, au scăzut pericolul de atac cerebral cu 69% , decât  grupa de persoane care nu au consumat ceai verde.
 Este o sursă importantă de aminoacizi, vitamine şi minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu şi zinc) esenţiale pentru organism.

Mod de preparare și administrare al Ceaiului antilipemic metabolic Tiens,

Se recomanda un plic de ceai antilipidic la 1 litru de apă prin infuzie cu apă fierbinte, la temperatura de 79-80 de grade Celsius, timp de 10-15 minute. Se bea cu înghițituri mici și rare în timpul zilei, până la ora 18, pentru că are efect energizant.

 Continulul plicului, pulberea, se poate pune la florile din ghiveci, este un revitaliznt si pentru plante, foarte bun.

Recomandări utile în utilizarea Ceaiului antilipemic metabolic Tiens

 În cosmetică, se face infuzie cu un plic de ceai pentru tonifierea pielii, după care se deschide plicul și, cu conținutul, se prepară o mască împreună cu o cremă hidratantă, se aplică pe față și se stă cu ea timp de 10-15 minute, de 1-2 ori/săptămână
 În ginecologie, Se fac spalaturi intravaginale cu acest ceai antilipemic, timp de 10 zile, in fiecare seara. Profilactic, se continua de doua ori pe săptămână permanent.
 În pediatrie, Se fac bai cu acest ceai la copiii mici. Persoanelor mai mari de 60 de ani si copiilor sub 12 ani li se vor administra acest ceai antilipemic in doze mai mici, pana la 0,5 litri pe zi.

Contraindicații Ceaiului lipidic metabolic Tiens, nu se recomandă copiilor sub vârsta de 12 ani, gravidelor și mamelor cu copii nou-născuți.

Ceaiul antilipemic metabolic Tiens este un ceai metabolic natural, conține enzime valoroase, benefice pentru sănătate,  Recent s-a descoperit o componentă a ceaiului verde, catechinele, considerată un puternic antioxidant aflată în mari cantități în ceaiul verde. Conform raportului prezentat în 1997 de Lester Mitscher, un chimist de la Universitatea din Kansas,a confirmat că catechinele sunt de 100 de ori mai puternice decât vitamina C și de 25 de ori mai eficiente decât vitamina E în împiedicarea deteriorării ADN-ului de către oxigen.

Însă avantajele medicale ale catechinelor nu se limitează la combaterea cancerului. Din studiile efectuate în Japonia reiese că ceaiul verde are efect anticoagulant și efect de scădere a lipidelor din sânge, fără a reduce HDL-ul, așa numitul colesterol "bun". 

Cercetătorii au fost uimiți de faptul că rata bolilor cardiace este atât de redusă în Japonia în comparație cu majoritatea țărilor industrializate, mai ales că în această țară rata fumatului e mai mare.

 În cele din urmă, ei au descoperit secretul - faptul că japonezii, ca și chinezii, sunt mari băutori de ceai.

Istoria ceaiului verde si studiile efectuate,

Se spune că ceaiul verde a fost descoperit de împăratul chinez Shen Muug în anul 2737 î.Hr. Legenda spune că niște frunze tinere dintr-o tufă de ceai sălbatic au căzut neobservate într-un vas cu apă din care bea împăratul. El a acoperit vasul și l-a pus de-o parte, dar mai târziu, când s-a întors să-și bea apa, a fost uimit de gustul său plăcut și culoarea sa diafană; a luat o înghițitură și astfel s-a născut o nouă băutură - ceaiul.

Din Asia, consumul ceaiului s-a extins progresiv în restul lumii. Astăzi, planta este cultivată în multe țări ale globului, ceaiul verde fiind cea mai populară băutură din Asia.

În 1992, doctorul Hasan Mukhtar de la "Case Western Reserve University" a arătat că la șoarecii cărora li s-a dat ceai verde și au fost expuși apoi unor substanțe cancerigene sau luminii ultraviolete s-a înregistrat un uluitor procent de 90% mai puține tumori decât la cei cărora nu li s-a administrat ceai. Doctorul Mukhtar afirmă că atunci când se află în prezența catechinelor, celulele maligne se "sinucid", pe când celulele normale nu sunt afectate. El consideră că diferența s-ar putea datora unei gene cu reacție antioxidantă care este deosebit de activă în celulele canceroase.

După părerea lui Jerry Jan Kun, un biolog specializat în tumori de la "Medical College of Ohio", chiar și după instalarea cancerului, catechinele pot împiedica răspândirea de noi celule tumorale, blocând  enzima răspunzătoare de dezvoltarea acestor celule  tumorale. 

Conținutul acestui articol este doar pentru informare si nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultați un medic specialist.

 

 

Nota 
Amelia 2024-02-02

Ceai Antilipemic Tiens

Am luat ceaiul antilipemic Tiens pentru bunica mea. A ajutat o in scăderea colesterolului. L a luat împreuna cu Chitosan Tiens.

Scrie o recenzie !

related products

10 produse similare: