• Pret redus

Tiens Veican-Vitality-Wei-can, capsule gelatinoase

136,00 RON
127,00 RON Economiseste 9,00 RON
cu TVA

Conținut: 30 capsule gelatinoase

Rolul Vitaminei E in organismul uman este enorm. Insuficienta Vitaminei E duce la anemie, lipsa vitaminei E duce la aparitia petelor pigmentate pe suprafata pielii, a mainilor si a fetei.

Cantitate

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, ce ajuta la reducerea senzatiei de oboseala.

Compozitie: Ulei din lastar de grau, Lecitina –24,95, Beta-caroten 0,05%, Vitamina E, Acid linolenic

Vitamina E (tocoferolul) stimuleaza activitatea musculara si functia glandei sexuale, ocroteste membrana celulei de leziuni, se opune formarii trombilor, intareste peretii vaselor sanguine. Este unul din principalii antioxidanti naturali. S-a stabilit stransa legatura dintre tocoferol si functia sistemului endocrin, in special a glandelor sexuale, hipofiza, glandelor suprarenale si glandei tiroide. Ajuta in procesul de desfasurare normala a graviditatii si dezvoltarii fatului. Activeaza intens procesele de formare a spermei. Preintampina dezvoltarea aterosclerozei, bolilor oncologice, mareste rezistenta fata de insuficienta oxigenului in creier si muschilor inimii. Detine calitatea de a mari procentul de vitamine liposolubile in organele interne, in special Vitamina A.

Acizi grasi polinesaturati, numiti uneori vitaminele de tip F, incadrate in factorii indispensabili ai hranei, deoarece nu se sintetizeaza in organism si trebuie sa ajunga in organism odata cu hrana. Acesti acizi (linoleic, linolenic, arahidonic) sunt elemente necesare membranelor celulare, invelisul mielinic al nervului, tesutului conjuctiv, etc. Ei ajuta la rapida transformare a colesterolului si eliminarea lui din organism, maresc elasticitatea si micsoreaza permeabilitatea vaselor sanguine, actioneaza asupra calitatii contractiilor miocardului, imbunatatesc functia de reproducere, actioneaza la intensitatea dezvoltarii inaltimii a copiilor, asupra starii invelisului cutanat. Sunt necesari pentru distrugerea toxinelor intestinale si sinteza lecitinei in ficat, iau parte la metabolizarea Vitaminei B

Lecitina este o parte componenta importanta a membranelor celulare, a tuturor tesuturilor in special a ficatului, creierului si rinichilor. Lecitina poate fi numita fundamentul intregului organism uman Deosebit de multa lecitina se afla in tesutul nervos, de aceea ea este necesara pentru formarea si dezvoltarea normala a creierului pruncului, memoriei bune la copii si preintampinarea debilitatii mentale senile. Mentine functionarea normala a ficatului si rinichilor, opreste dezvoltarea cirozei ficatului, raspunde pentru circulatia sanguina normala, in special circulatia periferica. Asigura o stare sanatoasa invelisului cutanat, stopeaza activitatea abundenta a glandelor sebacee, ia parte la metabolizarea Vitaminei E

Beta-carotenul este provitamina A. El patrunde in organism cu hrana vegetala si se transforma in Vitamina A in peretii intestinului subtire si in ficat. Detine toate calitatile vitaminei A. El ia parte la formarea rodopsinei (purpurei retiniene), asigura dezvoltarea normala a organismului, intareste dintii, parul, unghiilor, actioneaza pozitiv asupra pielii, protejand-o de actiunea nociva a ecologiei impure si radiatiilor solare, respectiv ajuta la mentinerea (pastrarea) tineretii invelisului cutanat. Este un puternic antioxidant, mareste imunitatea, imbunatateste dezvoltarea tesutului osos este un mijloc extraordinar in lupta cu imbatranirea si bolile oncologice, scade riscul bolilor cardiovasculare.intareste, mareste actiunea hormonilor sexuali este necesar pentru functionarea normala a glandei tiroide, ficatului, glandelor suprarenale.

Veicanul este indicat in:
- eforturi psihice si fizice;
- restabilirea vitalitatii, ca mijloc tonifiant;
- profilaxia si tratarea bolilor cardiovasculare;
- profilaxia mentinerii vederii, a cataractei;
- bolile sistemului endocrin, inclusiv diabet;
- bolilor de ficat, rinichi, stomac si intestin;
- depresii;
- dezvoltarea fizica a copiilor;
- boli de piele;
- dereglari ale functiilor de reproducere;
- combaterea sterilitatii feminine si masculine;
- disfunctii ovariene la femei;
- perioada premenopauzei si menopauzei;
- graviditate, pentru dezvoltarea normala a fatului;
- mentinerea calitatii pielii, parului, unghiilor.

Mod de administrare:
- veicanul se foloseste in meridianul organului afectat sau in meridianul triplului incalzitor 21-23. Se ia cu un pahar de apa calduta.
In cosmetica: continutul capsulei de veican se foloseste ca masca pentru fata, de 1-3 ori pe saptamana.
In dermatologie: continutul capsulei se aplica pe pielea afectata.

Dozaj: Copii: 5-10 ani, cate 1 capsula veican, de 1-2 ori pe saptamana;
                     10-14 ani, cate 1 capsula la 2 zile;
            Adulti: 1-2 capsule veican pe zi.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

10 produse similare: