• Pret redus

Super Calciu Nutritiv pentru Copii, pulbere

117,00 RON
105,00 RON Economiseste 12,00 RON
cu TVA

Conținut: cutie cu 10 plicuri a cate 10g, continand 360 mg calciu fiecare

Deficitul de calciu la copii este caracterizat prin: oprirea cresterii si dezvoltarii, transpiratii nocturne abundente, intarzierea ridicarii si sustinerii capului, craniu tuguiat, agitatie in somn, lipsa apetitului, rahitism, picioare curbate.

Cantitate

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, obtinut prin procesarea urmatoarelor elemente:pulbere de calciu obtinuta din praf de oase fermentat cu ajutorul enzimelor, vitaminele A, D, C, taurina, zinc si fier.

Continutul unui plic:

Lapte praf integral 5300mg, Pulbere de calciu obtinuta din fermentarea prafului de oase 2200mg, Iso-malto-oligozaharide 1500 mg, Pulbere de galbenus de ou 300 mg, Substitut de lapte fara lactoza 500 mg, Acetat de calciu 120 mg

Gradul de absorbtie in organism: 95-98%, in aprox. 20 min, cu proprietatea de a nu se depune.

Suplimentele de calciu (calciul ionic) Tiens au obtinut rezultate remarcabile, recunoscute la nivel mondial. Compania a renuntat la metodele traditionale de folosire a sarurilor de calciu, utilizand o tehnologie noua de productie bazata pe metode biologice enzimolitice care permit organismului sa absoarba rapid calciul, procentul biologic de asimilare fiind de aproximativ 95%.

Calciu organic (ionic) se produce numai in CHINA sI JAPONIA iar in 1993 la Targul de la New York a obtinut medalia de aur.

TIENS Super Calciu Nutritiv pentru Copii este un supliment alimentar ce asigură, într-o formulă complexă, aportul de nutrienţi indispensabili şi substanţe bioactive necesare dezvoltării armonioase fizice şi psihice a micuţilor. Metabolismul este de până la trei ori mai accelerat în perioada de creştere decât la maturitate. 
Pulberea de calciu pentru copii este preparata in concordanta cu necesitatile copiilor aflati in perioada de crestere, avand un continut de peste 3.600 mg de calciu per cutie.
Este imbogatita cu pulbere din glabenus de ou, iar cei 10-13% lecitina din compozitie sunt eficace pentru cresterea celulelor cerebrale, pentru dezvoltarea vederii si imbunatatirii abilitatii de memorare.
Tianshi (Tiens) Calciu Nutritiv pentru Copii contine 9 tipuri de aminoacizi, inclusiv taurina, plus proteine, vitamine si microelemente. Nu contine zahar, fapt care contribuie la mentinerea unei danturi sanatoase.
Deficitul de calciu la copii este caracterizat prin: oprirea cresterii si dezvoltarii, transpiratii nocturne abundente, intarzierea ridicarii si sustinerii capului, craniu tuguiat, agitatie in somn, lipsa apetitului, rahitism, picioare curbate, crampe, dureri periodice in abdomen, piept bombat si dureri in oasele pieptului, falange strambe, mici, slabe, raceli frecvente.

Calciul este cel mai activ şi mai abundent mineral din organismul uman, fiind al cincilea element chimic din alcătuirea acestuia, după carbon, hidrogen, oxigen şi azot. Fiind un electrolit esențial, funcțiile structurale ale calcului sunt atât de importante încât, dacă rezervele din organism s-ar elimina în întregime, corpul s-ar reduce la o masă tisulară fără formă și consistență. Calciul este prezent în proporție de 99% în structurile ce determină arhitectura corpului, precum scheletul, cartilajele și dinții, restul de 1% fiind distribuit între celulele nervoase, sânge și alte structuri tisulare importante. Din totalul masei corporale al unei persoane,calciul reprezintă între 1,5% și 2%, adică un adult de 80kg cumulează în organism până la 1,6kg de calciu pur! Calciul este un mineral ce nu poate fi sintetizat de organism, fiind esențială asigurarea necesarului acestuia din surse exterioare.

Cantitatea de calciu din sistemul osos se micsoreaza in fiecare an cu 1%, la varsta de 50 de ani cu 30%, iar dupa 70 de ani cu 50%. Aceasta reducere a calciului din oase conduce la aparitia simptomelor specifice carentei de calciu: astenie, lipsa poftei de mancare, palpitatii, scaderea capacitatii de concentrare, insomnie, spasme musculare, lipsa tonusului picioarelor, oboseala prelungita, dureri ale articulatiilor, osteoporoza, spondiloza, calculi renali sau biliari, hipertensiune, edeme, slabirea organismului. 109 boli sunt cauzate de lipsa de calciu din organism.

Calciul pentru copii este indicat in:

- asigurarea dezvoltarii normale a sistemului osos;

- cresterea copiilor;

- rahitism;

- asigurarea cresterii normale si sanatoase a dintilor;

- disbacterioza;

- boli alergice;

- boli ale sistemului cardiovascular;

- pentru intarirea memoriei in timpul examenelor;

- boli ale oaselor si muschilor;

- oboseli cronice ;

- deficit de greutate ;

- anemie;

- reumatism, artrite;

- sport de performanta.

Mod de administrare: Continutul unui plic de calciu se dizolva in apa calduta, 60-70 grade Celsius sau amestecat in mancare. Calciul se administreaza cel mai bine intre orele 13-15, 17- 19 sau/si 21-23.

Dozaj: Copii: pana la 1 an, 1/5 -1/6 din plic;
de 1 an pana la 3 ani, cate 1/2 lingurita de calciu, o data pe zi;
de la 3 ani pana la 5 ani, cate 1 lingurita, de 1- 2 ori pe zi;
de la 5 pana la 10 ani, cate 1/2 -1/3 plic pe zi;
de la 10 pana la 16 ani, cate 1/2 - 1 plic de calciu o data pe zi.
Adulti: 1/2 - 1 plic, de 1-2 ori pe zi.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

10 produse similare: