• Pret redus

Pieptene - Dispozitiv pentru reglarea tensiunii

718,00 RON
650,00 RON Economiseste 68,00 RON
cu TVA

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii trateaza bolile printr-o metoda naturala speciala, fiindu-i acordate 8 premii la expozitii internationale de inventica din S.U.A., Franta, Elvetia si Singapore.

Cantitate

BENEFICII:

Reglarea bioelectricității naturale
Aparatul reface  bioelectricitatea naturală a organismului, principiul de acțiune fiind cel de ajustare a potențialului electric al celulelor afectate. Deși este aplicat local, efectul de normalizare a tensiunii cuprinde întregul organism prin efectul de conductibilitate bioelectrică al meridianelor și canalelor energetice colaterale.
Reglarea tensiunii arteriale
La realizarea unui circuit electric închis între aparat și corpul nostru, microcircuitul electronic integrat al aparatului crește sarcina electrică negativă pentru contrabalansarea rapidă a stărilor anormale, cu potențial patologic, generate de supraîncărcarea cu sarcină pozitivă a celulelor. Beneficiile sunt reducerea vâscozității sanguine, eliminarea depozitelor de substanțe nocive
acumulate în artere și reglarea tensiunii arteriale. Aparatul nu acționează exclusiv pentru reducerea hipertensiunii, ci are și capacitatea de a crește hipotensiunea la valori normale, ca efect al echilibrării bioelectricității naturale a organismului.

Aparatul nu are camp magnetic, nu are surse de energie straine, nu are led de conectare, nu distorsioneaza punctele de acupunctura; datorita contactului mare cu corpul uman, el poate acoperi punctele de acupunctura in vederea tratamentului; odata ce este pus in functiune nu este necesar ajutorul din partea celorlalti, nu are limita de timp, poate fi utilizat liber, iar eficienta sa se poate constata imediat.

Pentru a descreste hipertensiunea, aparatul de decompresie este folosit in urmatoarele 4 metode de tratament. Se sugereaza masurarea tensiunii inainte de utilizarea aparatului. Dupa tratament, luati o pauza de 10 minute si masurati din nou tensiunea pentru a putea face o comparatie. In general, tensiunea poate descreste cu 10-30mmHg, ramanand stabila dupa 15-20 de utilizari.

Nota: Nu vorbiti in timp ce folositi aparatul si masurati tensiunea, pentru a evita obtinerea unor rezultate needificatoare.

Cand intra in contact cu corpul, nu este nevoie sa cautati punctele de acupunctura, prin metoda asigurata folosita, el poate acoperi aceste puncte de acupunctura, obtinand rezultate mai bune.

Folosirea aparatului:
Atunci cand folositi aparatul, trebuie sa aveti mainile curate, cel mai bine, ar fi sa le spalati inainte de utilizare.
Tineti inelul metalic al instrumentului cu o singura mana, lasati dintii de tratament sa intre in contact cu pielea capului, si asa cum ne pieptanam parul, miscati-1 in sus si in jos, de 20-30 de ori pe minut, de 2-3 ori pe zi, 3-5 minute odata.
Continuand sa utilizati aparatul, cel putin de 3 ori pe zi, tensiunea poate descreste cu 10-30 mmHg.

Metoda de folosire a aparatului cu doua maini
Tineti inelul metalic cu mana cu degetele rasfirate, punand varful degetelor celeilate maini pe varfurile dintilor si tineti in contact strans timp de 3-5 minute, cel putin de 3 ori pe zi.
Aceasta metoda poate echilibra dereglarea potentiala din peretele celulei prin directionarea electrica produsa de circuitul VIC pentru a relaxa spasmul arterial, ducand la marirea vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.

Metoda de decompresie prin plasarea aparatului pe inima
Tineti inelul metalic cu o mana, puneti dintii acestuia pe pielea din zona inimii, cel putin de 3 ori pe zi, timp de 3-5 minute odata. Metoda este folositoare pentru pacientii care au atat tensiune arteriala cat si alte boli, cum ar fi angina pectorala, sufocari, boli de inima coronariene. Dupa ce aparatul a fost pus pe locul inimii, circuitul inchis va indeparta spasmul arterial coronarian, va reduce incarcatura inimii si va usura simptomele. Folositi aparatul timp indelungat, pentru a obtine efecte bune.

Metoda de plasare a aparatului pe incheietura
Tineti cu o mana inelul metalic, plasand dintii pe punctul de acupunctura Neiguan, de pe incheietura, timp de 3-5 minute. (Neiguang se afla intre doua tendoane, pe partea palmei spre brat, la 2 inch chinezesti de incheietura). Metoda se poate folosi la pacientii care prezinta hipertensiune, angina cardiaca si tahicardie.

Indicatie de oprire a medicamentelor
Dupa utilizarea ABPR, pacientul cu hipertensiune arteriala poate sa opreasca administrarea medicamentelor, conform stadiului bolii (usoara sau grea). Metoda de oprire a medicatiei, se face la bolnavii hipertensivi stadiul I, care utilizeaza ABPR timp de 2-3 saptamani, deoarece tensiunea sangelui devine stabila si intra intr-o faza normala, putandu-se opri administrarea medicamentelor hipotensoare in mod gradat. La pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul II, la inceput se va trece la reducerea cantitativa a medicamentelor. Dupa ce aparatul ABPR este utilizat timp de 5-7 saptamani, hipertensiunea poate fi controlata.
Medicamentele pot fi oprite la indicatia medicului, odata ce tensiunea s-a stabilizat, dupa o anumita perioada de timp. Pacientii cu hipertensiune arteriala stadiul III, vor folosi aparatul timp de 7-9 saptamini, dupa care tensiunea se va reduce la nivelul normal. Cantitatea de medicamente se va reduce treptat, dupa care medicatia poate fi oprita la indicatia medicului.

Nota: Pacientii care iau medicamente timp indelungat, vor reduce cantitatea de medicamente in mod gradat, mat intai reducand medicamentele din punct de vedere cantitativ, iar apoi din punct de vedere al intervalului de administrare.


Prevenirea afecțiunilor cardiovasculare
Aparatul de masaj cu funcție de reglare a tensiunii arteriale utilizează tehnologia LASER de intensitate redusă (lungime de undă - 650 nanometri, putere - 5 miliwați), pentru generarea unui spectru larg de efecte biologice benefice:
•    reducerea vâscozității sangvine și a agregării plachetare
•    diminuarea riscului apariției cheagurilor
•    îmbunătățirea microcirculației
•    eliminarea radicalilor liberi
•    întărirea sistemului imunitar.
Stoparea căderii părului și prevenirea calviției
Radiația laser de joasă intensitate accelerează semnificativ regenerarea capilarelor și a fibrelor de colagen, îmbunătățind metabolismul celulelor stem la nivelul foliculului de păr, pentru susținerea regenerării podoabei capilare concomitent cu
reducerea căderii firelor existente. De asemenea, se va constata o evoluție semnificativă spre vindecare a dermatitei seboreice.

Tineti cu o mana inelul metalic al instrumentului, pieptanati jumatatea capului cu dintii destinati pentru tratament (conform imaginii), considerand centrul capului drept centru al operatiunii, de sus in jos, de la stanga la dreapta, apoi de la mijlocul fruntii veti pieptana aceasta zona in acelasi mod, repetand de mai mult de 10 ori. Pieptanati partea rarnasa, pornind din Baihui, de-a lungul zonei Parietooccipitala, in acelasi mod, tot mai mult de 10 ori. Asigurati un contact profund cu dintii vindecatori in zona Luhui I, zona Bensheng 2 (ambele laturi) timp de 3 minute, cu mai multa forta, cu o frecventa de 20-30 de ori pe minut. Exceptand pieptanatul desupra zonei de acupunctura, aparatul poate fi folosit si in zona cu par alb, in zonele fara par si in zona cu alopecie.

Observatie:
  Pieptanati cel putin de 3 ori pe zi, cu cat pieptanati mai mult, cu atat veti obtine rezultate mai bune (barbatii vor avea rezultate mai rapide decat femeile, deoarece parul acestora este mai scurt si ca atare, mai usor de pieptanat).
  Nu folositi aparatul cu forta, pentru a nu rani pielea capului.
Poate creste par negru daca mancati alimente de culoare neagra, cum ar fi susan negru, nuci, tangle de mare si medlar. Persoanele care beau apa mai multa vor pierde par mai putin.

Protejarea sănătății prin masaj local
În acord cu teoria Meridianelor și Canalelor Energetice din Medicina Tradițională Chineză, masajul localizat al punctelor de acupunctură din zona capului deblochează și uniformizează fluxul energetic vital. Stări precum amețeala sau durerile de cap cauzate de efort intelectual prelungit vor dispărea, iar rezultatele folosirii zilnice a aparatului includ îmbunătățirea memoriei și a
capacității de reacție, întărirea imunității și îmbunătățirea stării generale de sănătate.
 
•    Reglează tensiunea arterială
•    Previne afecțiunile cardiovasculare
•    Reduce efectul nociv al radiațiilor asupra organismului
•    Susține capacitatea de regenerare a vaselor capilare și a fibrelor de colagen
•    Stimulează procesele metabolice la nivelul foliculului de păr
•    Favorizează regenerarea părului și previne apariția calviției
•    Atenuează migrenele

MOD DE UTILIZARE
1.    Deschideți compartimentul pentru baterii ⑥ și introduceți în poziția corectă două baterii de tip AA (1,5V), închideți compartimentul, apoi îndepărtați capacul de protecție al aparatului.
2.    Țineți aparatul de inelul metalic ③ și poziționați pinii metalici ⑧ pe scalp sau pe o altă zonă a corpului neacoperită de haine; afișajul LCD și laserul integrat se activează automat în momentul în care se formează circuitul electric între inelul metalic (conductor) și pini. Executarea repetată a unor mișcări asemănătoare pieptănatului reglează bioelectricitatea corpului și echilibrează potențialul electric al celulelor.
3.    Apăsați butonul ON-OFF ② timp de două secunde, pentru a activa funcția de vibrație intermitentă. Pentru comutarea între masajul intermitent și cel continuu apăsați butonul ON-OFF pentru o secundă; selectați tipul de masaj preferat, apoi repoziționați pinii metalici ⑧ în contact direct cu scalpul, pentru restabilirea echilibrului bioelectric al creierului. La final, apăsați butonul ON-OFF ② timp de două secunde pentru a opri aparatul.
4.    După folosire, reatașați capacul de protecție ⑤.

PRECAUȚII ȘI ÎNTREȚINERE
1.    Respectați modul de folosire al aparatului întocmai;
2.    Nu folosiți aparatul în medii umede sau cu temperaturi foarte ridicate (peste 35 °C);
3.    Depozitați aparatul într-un spațiu uscat, ferit de umezeală, la temperatura camerei. A se evita contaminarea cu substanțe chimice;
4.    Evitați expunerea aparatului la acțiunea directă a razelor solare sau la coroziune gazoasă;
5.    Protejați aparatul de loviri, căderi sau alte șocuri fizice;
6.    Aparatul este destinat uzului personal și nu este recomandată împrumutarea aparatului unei alte persoane;
7.    În cazul apariției oricăror probleme în funcționare, întrerupeți folosirea produsului și contactați reprezentanța TIENS de la care ați achiziționat aparatul; este interzisă dezasamblarea produsului

8.   Nu poate fi folosit de persoane care au stimulator cardiac, persoane care au boli grave: cancer, leucemii, metastaze

STRUCTURĂ
1.    Afișaj electronic
2.    Buton Pornit/Oprit (ON-OFF) pentru funcția de masaj
3.    Inel metalic
4.    Corpul aparatului
5.    Capac de protecție
6.    Clapeta de deschidere a compartimentului pentru baterii
7.    Lămpi pentru emisie laser
8.    Pini metalici

Cum se întreține Aparatul de masaj cu funcție de reglare a tensiunii arteriale?
R: La curățarea aparatului, vă rugăm să luați în considerare următoarele:
• După utilizare, este necesară curățarea cu o lavetă moale și uscată și dezinfectarea cu alcool medicinal și pinilor metalici;
• Nu spălați aparatul și nu îl scufundați în apă; nu folosiți produsul când vă spălați părul sau când faceți duș.
Care este tensiunea electrică de funcționare a aparatului de masaj? În cazul utilizării pe termen lung, poate fi afectată organismul?
R: Tensiunea de funcționare, de 2,6-3,2 volți, induce un câmp electromagnetic biocompatibil, la închiderea circuitului prin corp. Aparatul este numai efecte benefice asupra organismului, pe termen lung sau scurt. Folosiți-l cu încredere.
Cum schimbam bateriile?
R: Deschideți capacul compartimentului pentru baterii ⑥, schimbați cele două baterii tip AA de 1,5V, apoi închideți capacul.
Când este recomandată folosirea aparatului, există reguli în acest sens?
R: Aparatul poate fi folosit oricând în funcție de modul de viață și starea personală.
Cum se realizează un circuit electric închis între aparat și corp? Când se aprinde lumina roșie?
R: Aparatul are două funcții adiționale - laser de joasă intensitate și masaj cu vibrații. Poziționați electrozii în contact cu scalpul; odată închis circuitul electric între inelul conductor și pinii metalici, ecranul și laserul vor lumina. Executați mișcări de pieptănare repetitive pentru a echilibra câmpul bioelectric al corpului și pentru a stimula circulația sanguină.
Am observat că lumina roșie se stinge la scurt timp după ce începe să utilizeze aparatul. De ce? Cum se reaprinde?
R: Lumina roșie se stinge automat după primii 80 de secunde de utilizare. În acest fel, extinderea duratei de viață a aparatului, reducând astfel riscul de deteriorare a circuitului intern din cauza electricității statice. În plus, perioada de funcționare a luminii este calculată pentru beneficiile maxime asupra sănătății.
Îndepărtați indicatorul zonei de masaj (aproximativ o secundă), atingeți din nou zona de masaj, iar laserul se va reaprinde.
Termen de garanție al aparatului?
R: Perioada de garanție este de un an de la data achiziționării produsului, cu condiția ca defecțiunea să nu fie cauzată de un mod de utilizare incorect. Dacă produsul se defectează după expirarea perioadei de garanție, Reprezentanța TIENS vă oferă servicii de reparații contra cost.
 Nu vă recomandăm să efectuați dvs. reparația, aparatul având componente complexe, care necesită servicii specializate. Eventualele defecțiuni cauzate de orice reparații neautorizate nu vor fi acoperite de garanție.

10 produse similare: