Pieptene Tiens- Aparat pentru reglarea tensiunii, Jia-Jun

Referinta:

849,00 RON
cu TVA

Prin efectuarea unor mișcări obișnuite de pieptănare, aparatul echilibrează potențialul bioelectric la nivelul scalpului și stimulează fluxul sanguin. Radiațiile laser contribuie la buna funcționare a inimii și a creierului, prin normalizarea potențialului bio-electric.

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata), livrare in UE si UK

Cantitate

Pieptene Tiens- Aparat Pentru Reglarea Tensiunii, Jia-Jun (Pieptănuș)

La achizitionarea aparatului pentru reglarea tensiunii arteriale, Jia-jun, beneficiati de consultanță gratuită privind utilizarea aparatului!

Aparatul pentru echilibrarea tensiunii tratează bolile printr-o metodă naturală specială, fiindu-i acordate 8 premii la expoziții internaționale de inventică din S.U.A., Franța, Elveția si Singapore.

Aparatul integrează un micro-cip de ultimă generație, tehnologie laser și funcție de masaj, în vederea normalizării tensiunii arteriale si nu numai. Are capacitatea de deblocare energetica si curgerea energie Qi pe cele 12 meridiane ale corpului energetic.

Prin efectuarea unor mișcări obișnuite de pieptănare, aparatul echilibrează potențialul bioelectric la nivelul scalpului și stimulează fluxul sanguin.

Radiațiile laser contribuie la buna funcționare a inimii și a creierului, prin normalizarea potențialului bio-electric.

Masajul cu vibrații cu frecvență specială oferă o plăcută senzație de relaxare și stimulează activitatea cerebrală.

Beneficiile aparatului de reglare a tensiunii Tiens Pieptene, Jia-jun, micul doctor:

❤️ Restaurarea bioelectricității naturale

Aparatul Tiens Pieptene acționează prin refacerea bioelectricității naturale a organismului, ajustând potențialul electric al celulelor afectate. Prin formarea unui circuit electric închis între aparat și corp, acesta normalizează tensiunea pe întregul organism, utilizând efectul de conductibilitate bioelectrică al meridianelor și canalelor energetice colaterale.

❤️ Reglarea tensiunii arteriale

Prin crearea unui circuit electric închis, microcircuitul electronic integrat al aparatului crește sarcina electrică negativă pentru contrabalansarea rapidă a stărilor anormale cauzate de supraîncărcarea cu sarcină pozitivă a celulelor. Beneficiile includ reducerea vâscozității sanguine, eliminarea depozitelor de substanțe nocive din artere și reglarea tensiunii arteriale, aceasta se poate constata imediat.

Aparatul nu se limitează la reducerea hipertensiunii, poate echilibra hipotensiunea, prin creșterea valorilor pana la o tensiune normală, având capacitatea de a menține bioelectricitatea naturală a organismului.

❤️ Tehnologie avansată și utilizare simplificată, când intră in contact cu corpul, nu este necesar sa cunoașteți punctele de acupunctură, aparatul Jia-Jun, acționează pe zonele dureroase si efectele benefice se simt instant, prin ameliorarea durerilor din zonele cu blocaje energetice.

 Aparatul (pieptănuș Tiens) deblochează aceste puncte de acupunctură blocate, prin simpla plasare a aparatului pe zona dureroasă se realizeză curgerea energie Qi pe meridiane in mod correct, prin formarea unui circuit electric închis între aparat și corp.

❤️ Fără câmp magnetic, energie externă sau limită de timp

Aparatul Tiens Pieptene nu emite câmp magnetic, nu necesită surse externe de energie, nu distorsionează punctele de acupunctură și poate acoperi eficient aceste puncte în timpul tratamentului.

❤️ Prevenirea afecțiunilor cardiovasculare

Aparatul utilizează tehnologia LASER de intensitate redusă pentru a reduce vâscozitatea sanguină, diminua riscul cheagurilor, îmbunătăți microcirculația, elimina radicalii liberi și întări sistemul imunitar.

❤️ Stoparea căderii părului și prevenirea calviției

❤️ Functia laser accelerează regenerarea capilarelor și a fibrelor de colagen, reducând căderea părului și susținând regenerarea acestuia. Metoda de utilizare, inclusiv pieptănarea specifică, este eficientă în stoparea căderii părului.

❤️ Masaj local pentru sănătatea generală

Aparatul oferă un masaj localizat conform principiilor Medicinii Tradiționale Chineze, deblocând și uniformizând fluxul energetic vital. Beneficiile includ îmbunătățirea memoriei, întărirea imunității și reducerea stărilor de amețeală sau a durerilor de cap.

Metode de utilizare pentru reducerea hipertensiunii arteriale:

Pentru descreșterea hipertensiunii, aparatul de decompresie poate fi utilizat în patru metode de tratament. Se recomandă măsurarea tensiunii înainte de utilizare și o pauză de 10 minute după tratament pentru a compara rezultatele.

Tensiunea poate să scadă cu 10-30mmHg, rămânând stabilă după 15-20 de utilizări.

La achizitionarea aparatului pentru reglarea tensiunii arteriale, Jia-jun, beneficiati de consultanță gratuită privind utilizarea aparatului!

 

Indicații importante:

❤️ Atentie! Sa beti un pahar cu apa inainte de utilizarea aparatului si după utilizare!

❤️ Pentru obținerea rezultatelor precise, se recomandă să nu vorbiți în timpul utilizării aparatului și al măsurătorii tensiunii pentru a evita rezultatele needificatoare.

❤️ Masajul timp de 5 minute in sensul invers al acelor de ceasornic, pe zona inimii, ajuta la scăderea/ reglarea tensiunii.

Diverse metode de utilizare:

Fiecare metodă are beneficiile sale, de la reducerea tensiunii arteriale la normalizarea tensiunii in cazuri de hipertensiune sau hipotensiune arterială,  Acest aparat va adduce beneficii in păstararea sănătății cardiovasculare și chiar stoparea căderii părului.

Mod de utilizare si întreținere aparat reglare tensiune Tiens, jia-jun:

1.    Deschideți compartimentul pentru baterii ⑥ și introduceți în poziția corectă două baterii de tip AA (1,5V), închideți compartimentul, apoi îndepărtați capacul de protecție al aparatului.

2.    Țineți aparatul de inelul metalic ③ și poziționați pinii metalici ⑧ pe scalp sau pe o altă zonă a corpului neacoperită de haine; afișajul LCD și laserul integrat se activează automat în momentul în care se formează circuitul electric între inelul metalic (conductor) și pini.Executarea repetată a unor mișcări asemănătoare pieptănatului reglează bioelectricitatea corpului și echilibrează potențialul electric al celulelor.

3.    Apăsați butonul ON-OFF ② timp de două secunde, pentru a activa funcția de vibrație intermitentă. Pentru comutarea între masajul intermitent și cel continuu apăsați butonul ON-OFF pentru o secundă; selectați tipul de masaj preferat, apoi repoziționați pinii metalici ⑧ în contact direct cu scalpul, pentru restabilirea echilibrului bioelectric al creierului. La final, apăsați butonul ON-OFF ② timp de două secunde pentru a opri aparatul.

4. Dupa folosire,atasati capacul de protecție!


Precautii si intreținere:


⭐ Respectați modul de folosire al aparatului întocmai;
⭐ Nu folosiți aparatul în medii umede sau cu temperaturi foarte ridicate (peste 35 °C);
⭐ Depozitați aparatul într-un spațiu uscat, ferit de umezeală, la temperatura camerei. A se evita contaminarea cu substanțe chimice;
⭐ Evitați expunerea aparatului la acțiunea directă a razelor solare sau la coroziune gazoasă;
⭐ Protejați aparatul de loviri, căderi sau alte șocuri fizice;
⭐ Aparatul este destinat uzului personal și nu este recomandată împrumutarea aparatului unei alte persoane;
⭐ În cazul apariției oricăror probleme în funcționare, întrerupeți folosirea produsului și contactați reprezentanța TIENS de la care ați achiziționat aparatul; este interzisă dezasamblarea produsului
⭐ Nu poate fi folosit de persoane care au stimulator cardiac, persoane care au boli grave: cancer, leucemii, metastaze

⭐ ATENTIE! Aparatul poate fi folosit pe functia de vibratie, nivel 1 sau 2 doar pe corp in zone cum sunt: abdomen, picioare, brate, fese, spate.

⭐ NU FOLOSITI FUNCTIA VIBRATORIE PE CAP!


Structura aparatului pentru reglarea tensiunii Tiens:


⭐   Afișaj electronic
⭐   Buton Pornit/Oprit (ON-OFF) pentru funcția de masaj
⭐   Inel metalic
⭐   Corpul aparatului
⭐   Capac de protecție
⭐   Clapeta de deschidere a compartimentului pentru baterii
⭐   Lămpi pentru emisie laser
⭐   Pini metalici

 Informații suplimentare:

⭐ Cum se întreține Aparatul de masaj cu funcție de reglare a tensiunii arteriale Tiens?

R: La curățarea aparatului, vă rugăm să luați în considerare următoarele:
• După utilizare, este necesară curățarea cu o lavetă moale și uscată și dezinfectarea cu alcool medicinal și pinilor metalici;
• Nu spălați aparatul și nu îl scufundați în apă; nu folosiți produsul când vă spălați părul sau când faceți duș.

⭐ Care este tensiunea electrică de funcționare a aparatului de masaj? În cazul utilizării pe termen lung, poate fi afectată organismul?

R: Tensiunea de funcționare, de 2,6-3,2 volți, induce un câmp electromagnetic biocompatibil, la închiderea circuitului prin corp. Aparatul este numai efecte benefice asupra organismului, pe termen lung sau scurt. Folosiți-l cu încredere.

⭐ Cum schimbam bateriile?

R: Deschideți capacul compartimentului pentru baterii ⑥, schimbați cele două baterii tip AA de 1,5V, apoi închideți capacul.

⭐ Când este recomandată folosirea aparatului, există reguli în acest sens?

R: Aparatul poate fi folosit oricând în funcție de modul de viață și starea personală.

⭐ Cum se realizează un circuit electric închis între aparat și corp? Când se aprinde lumina roșie?

R: Aparatul are două funcții adiționale - laser de joasă intensitate și masaj cu vibrații. Poziționați electrozii în contact cu scalpul; odată închis circuitul electric între inelul conductor și pinii metalici, ecranul și laserul vor lumina.

Executați mișcări de pieptănare repetitive pentru a echilibra câmpul bioelectric al corpului și pentru a stimula circulația sanguină.

⭐ Am observat că lumina roșie se stinge la scurt timp după ce începe să utilizeze aparatul. De ce? Cum se reaprinde?

R: Lumina roșie se stinge automat după primii 80 de secunde de utilizare. În acest fel, extinderea duratei de viață a aparatului, reducând astfel riscul de deteriorare a circuitului intern din cauza electricității statice. În plus, perioada de funcționare a luminii este calculată pentru beneficiile maxime asupra sănătății.
Îndepărtați indicatorul zonei de masaj (aproximativ o secundă), atingeți din nou zona de masaj, iar laserul se va reaprinde.

⭐ Termen de garanție al aparatului de reglare a tensiunii Tiens Jia-Jun

R: Perioada de garanție este de un an de la data achiziționării produsului, cu condiția ca defecțiunea să nu fie cauzată de un mod de utilizare incorect. Dacă produsul se defectează după expirarea perioadei de garanție, Reprezentanța TIENS vă oferă servicii de reparații contra cost.

 ⭐ Nu vă recomandăm să efectuați dvs. reparația, aparatul având componente complexe, care necesită servicii specializate. Eventualele defecțiuni cauzate de orice reparații neautorizate nu vor fi acoperite de garanție.

Această combinație de tehnologie avansată și beneficii multiple face din Aparatul Tiens Pieptene un instrument versatil pentru îmbunătățirea sănătății generale și gestionarea tensiunii arteriale. Descoperă beneficiile pentru sănătatea ta cu Aparatul Tiens Pieptene - partenerul tău pentru echilibrul și bunăstarea zilnică!

Conținutul acestui articol este informativ și nu înlocuiește sfatul medical. Pentru un diagnostic corect, consultați un medic specialist.

10 produse similare: