KED - Aparat pentru Stimularea Circulatiei Sangvine

4.671,00 RON
cu TVA

In lumea occidentala nu exista echivalent pentru cuvantul Qi, fiind totusi descris   adesea ca "energie vitala", definitie care insa nu ii acopera in totalitate intregul inteles. 

A revenit in stoc Kedul, in varianta imbunatatita, masa maxima admisa 110 kg.

PROMOTIE VALABILA LUNA IANUARIE, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

Cantitate

Aparatul KEDO "programeaza" organismul la auto-restabilire, previne procesele degenerative si incetineste procesul de imbatranire

Qi este energia care creeaza viata, vitalitatea noastra, puterea de viata care zace in corpul, mintea, inima si sufletele noastre. 

Miscarea energiei Qi in corpurile noastre ne afecteaza toate activitatile. Atunci "cand energia Qi este toata reunita intr-un loc, se formeaza corpul fizic; cand este dispersata, corpul moare." Qi este energia care stimuleaza activitatea - capacitatea noastra de a digera mancarea, de a ne misca picioarele, de a gandi. Aceasta energie se poate insa manifesta si ca resentiment sau ca un nod in gat atunci cand suntem tristi.

Iata un simplu exercitiu pe care il puteti incerca: aduceti-va mainile in fata burtii, cu palmele indreptate una spre cealalta. Apropiati-va incetisor mainile fara a le lasa sa se atinga una de cealalta. Acum indepartati-le una de cealalta. Repetati fara sa va grabiti. Observati tensiunea usoara, caldura, furnicaturile, pulsatia sau presiunea intre palmele d-stra. Aerul se poate simti mai dens in spatiul dintre palme. Aceasta este Qi. Nu incercati sa intelegeti Qi cu rationamentul mintii. Incercati sa o simtiti.
Qi se deplaseaza prin corp printr-un sistem de ramificatii, sau meridiane. Unul dintre cele mai dificile aspecte ale Medicinei chinezesti pentru vestici este conceptul Meridianelor, care reprezinta acele canale invizibile aflate de-a lungul corpului. 
Legatura dintre Qi si sange este interdependenta.
Qi este cea care furnizeaza forta ce pune sangele in miscare. In mod evident, conceptul referitor la sange este diferit fata de al vesticilor din punct de vedere al MTC. Sangele nu inseamna doar fluidul care curge prin venele noastre, ci si calitatea lui energetica ce il face sa hraneasca si sa circule prin corpul nostru. Intrucat Sangele este Yin, iar Qi este Yang, armonia dintre ele simbolizeaza un tot unitar care este reprezentat de sanatate. Sangele este stocat in ficat, iar energia Qi este stocata in rinichii nostri.

Ritmul existentei noastre duce la stagnarea circulatiei Qi si a sangelui in organe, tesuturi, vase si canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului.
Stagnarea energiei Qi este cauza aparitiei diferitor boli, in special afectiuni ale intestinelor, a durerilor suparatoare si a celor ascunse.
Stagnarea circulatiei Qi adica a energiei si a sangelui in regiunea inimii, devine cauza nelinistii sufletesti, accelerarii pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, mortii cardiogene subite.
Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul creierului cauzeaza ameteli, vuiet in urechi, dureri de cap, disforie, oboseala, lene, neuroestenie, insomnie, amnezie, pareza, apoplexie, idiotism.
Urmarile stagnarii circulatiei sanguine si energetice in sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea intestinelor, pierderea poftei de mancare.
Stagnarea circulatiei energetice si sanguine in rinichi este cauza mialgiei lombare, hematuriei, edemelor si altele.
Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul intregului organism - inceputul procesului de imbatranire al organismului.

Rezolvarea acestor probleme este in folosirea aparatului curativ - Stimulatorul Energiei si Sangelui produs de specialistii companiei Tiens.
KEDO Tiens este creat pe baza tehnologiilor de ultima ora ca rezultat al integrarii cunostintelor si performantelor unui set intreg de stiinte printre care:
- cunostinte complexe ale calitatilor functionale ale vitalitatii organismului;
- invataturile Cin-Lo;
- performantele magneto-mecanici.
KEDO este destinat insanatosirii organismului si profilaxiei diferitor boli.
Cu ajutorul frecventelor de inalta acuratete a vibratiilor spiralate, actionate in sensul acelor de ceasornic, KEDO efectueaza o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimuland circulatia energetica si sanguina. Irigand organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de aparare a celulelor, imbunatateste circulatia sanguina si echilibreaza metabolismul, implicit intareste sistemul imunitar.

KEDO permite sincronizarea functionarii tuturor organelor si sistemelor organismului, mareste conductibilitatea canalelor Cin- Lo, asigura o circulatie energetica si sanguina completa. Ca urmare are loc inlaturarea concomitenta a diferitelor maladii. KEDO este medicul dumneavoastra de familie.
Imbunatatind circulatia si metabolismul KEDO activeaza celule, mareste tonusul organismului, purifica sangele, scade vascozitatea. Datorita folosirii aparatului putem inlatura vechile boli si preintampina pe cele noi.

Aparatul KED este indicat in:
- hemoroizi;
- constipatie;
- insomnie;
- obezitate;
- dureri in regiunea lombara si a picioarelor;
- dureri ale spatelui si umerilor;
- gastrita cronica;
- hipertensiune;
- bolile coronariene;
- bronsita;
- spondilopatii;
- reabilitarea in urma atacurilor de apoplexie;
- adenom al prostatei;
- menopauza;
- hipodinamism;
- insuficienta in efort fizic sustinut;
- favorizeaza dezvoltarea psihica si fizica a copiilor.

In urma folosirii aparatului KED al corporatiei Tiens au loc 8 efecte:
1. Activarea canalelor Cin- Lo si ale vaselor sanguine, efectul circulatiei energetice si sanguine complete incepe dupa primele 15 minute dupa inceperea sedintei.
2. "Scanarea" curativa, actiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe talpi. Posibilitatea detectarii usoare zonei optime pentru folosirea aparatului, fara a fi nevoie de cunostinte speciale de reflexologie.
3. Curatarea interna: in procesul functionarii aparatului, energia Qi patrunde in organism curatind din acesta toate reziduurile, substantele nocive si toxinele. Omul inainte de toate trebuie sa-si dezintoxice organismul.
4. Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedinta de 15 minute echivaleaza cu 5 km de jogging. Desi nu ati alergat 5 km, rezultatele sunt similare.
5. Supracurativ - sanatate si longevitate.
6. Frumusetea faciala si corporala: imbunatatirea circulatiei energetice, normalizarea metabolismului, inlaturarea surplusului depunerilor de grasimi fac pielea sanatoasa si catifelata, iar silueta-ideala.
7. Restabilirea dinamismului: oboseala si artralgia intregului organism va sunt bine cunoscute, aceste stari apar dupa o zi grea de lucru? Doar in 15 minute KEDO va va restabili activitatea vitala. Regularitatea folosirii aparatului mareste eficienta de lucru si invatamant.
8. Mareste potenta: imbunatatind circulatia fiziologica pozitiva a energiei si sangelui, KEDO restabileste functiile sexuale feminine si masculine, intarzie procesul involutiei acesteia la batrani, asigura mentinerea calitatii vietii.

Vibratia rotativa cu unde de inalta frecventa asigura rezonanta cu bioholografia organismului Dumneavoastra, asigura o circulatie energetica si sanguina completa, imbunatateste functiile organelor interne, normalizeaza metabolismul intarind astfel imunitatea.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

10 produse similare: