Absorbante Igienice - pentru uz zilnic

55,00 RON
cu TVA

Cantitate: 30 bucati

Produs pe baza unei tehnologii patentate, ultramoderne, Dual Core Pur si natural, nu contine chimicale Cip patentat cu oxigen activ si anioni cu cea mai inalta concentratie.

Cantitate

Cu absorbantele igienice AIRIZ nu va veti mai simti obosite si lipsite de energie in acea perioada a lunii in care aveti cea mai mare nevoie de ingrijire!

  • Produs pe baza unei tehnologii patentate, ultramoderne, Dual Core
  • Pur si natural, nu contine chimicale
  • Cip patentat cu oxigen activ si anioni cu cea mai inalta concentratie
  • Tampoane pentru utilizare zilnica (30 de bucati)

Sunt ideale pentru asigurarea zilnica a curateniei si igienei personale. Mentin prospetimea si confortul pe durata intregii zile.

Absorbantele igienice AIRIZ cu oxigen si ioni negativi combina oxigenul activ cu anionii pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor daunatoare si a proteja bacteriile benefice. Acest lucru ajuta la mentinerea eficace a capacitatii naturale de curatare a femeii, protejeaza imunitatea, va ajuta sa va mntineti energia, nu contine substante chimice nocive si nu prezinta efecte secundare.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

6 produse similare: