Fohow Guyfei Bao – Ovule Intravaginale (6 cps/cutie)

190,00 RON
cu TVA

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

Cantitate

Ovule  Fohow (tampoane)  Guifei Bao sunt dintre cele mai bune ovule, concepute conform rețetelor antice chinezești, pentru sănătatea aparatului genital feminin, cu un spectru larg de utilizare pe diferite afecțiuni ginecologice. 

Conținut: 6 capsule / cutie

Beneficiile  si caracteristicele ovulelor:

.️Acțiunea acestor ovule-tampoane este terapeutică și preventivă. Sunt benefice atât pentru femeile tinere, cât și pentru cele în vârstă. Pot fi folosite in afecțiuni ginecologice cu succes, făra efecte secundare, deoarece elimina toxinele din sistemul reproducător feminin.

Au un efect de reglare hormonala si detoxifiere si poate ajuta la  reducerea infertilității prin creșterea  secreției de hormoni feminini, prin echilibrarea valorii ph-ului din interiorul vaginului și curățarea trompelor uterine.

Ciclul menstrual este restabilit și normalizat, iar sănătatea femeii este revigorata. Are proprietatea de a stimula libidoul feminin, elimină uscăciunea vaginală, care apare odată cu instalarea menopauzei. 

  Stimulează întinerirea uterului, recuperarea activității ovariene, îmbunătățirea sănătății sexuale și întârzierea procesului de îmbătrânire, prevenirea pierderii de  urină, cauzate de anumite bacterii sau fungi.

. Plantele medicinale conținute in ovul au efecte antibacteriene și anti-inflamatorii.

️Ajută la prevenirea și tratamentul fibromului, eroziunii cervicale, a chisturilor ovariene, blocajului trompelor uterine, vaginitei și infecțiilor fungice. Previne bolile ginecologice cauzate de diferite infecții micotice, boli venerice prin eliminarea toxinelor și reziduurilor din interiorul vaginului. Curăță colul de țesuturi moarte, de reziduuri de sânge menstrual, totodată elimină mirosul neplăcut.

Poate ajuta la redobândirea unui ten strălucitor reduce/elimină petele, netezește pielea prin eliminarea ridurilor, prin procesul de detoxifiere. Îmbunătățește fermitatea sânilor

Întreținerea și restaurarea echilibrului acidului-bazic din interiorul zonei intime. 

Prin eliminarea reziduurilor se restabilește vitalitatea celulelor, elimină necrozele si stimulează secreția glandulară, netezesc și hrănesc vaginul și țesutul dur al colului uterin, reface elasticitatea și sensibilitatea, ajută la îngustarea uterului post-partum, repară canalul deteriorat ca urmare a nașterii, îngustează vaginul.

 Se recomandă utilizarea a două ovule, după fiecare perioadă menstruală, ajută la stimularea metabolismului, la menținerea sănătății aparatului genital feminin si la prevenirea bolilor ginecologice. Preventiv se recomandă utilizarea a cel puțin 2 ovule pe lună.

Ce proprietăți au tampoanele?

Datorită compoziției lor unice, tampoanele Guifei Bao au efecte: calmante, anti-îmbătrânire, dezinfectante, anti-inflamatoare, anti-tumorale, calmante, antipruriginos, analgezic,

Instrucțiuni de folosire:

1.     Deschideți pachețelul din folie de aluminiu.

2.     Folosiți mănușile de unică folosință pentru a introduce ovulul cât mai adânc în vagin, lăsând capătul firului de rulare la exterior.

3.     După trei zile, capsula trebuie extrasă. Trageți ușor de fir, iar capsula va ieși ușor afară. Utilizați un irigator pentru toaletarea zonei intime.

Protocol utilizare: Fiecare ovul se menține in interior timp de 72 ore, indicat este sa fie introdus la o anumită ora si tot la aceiași oră sa fie extras, adică 72 ore. Exemplu: ați introdus la ora 22,00 , după 72 ore, l-ați extras aproximativ la aceiași oră.

1. Dupa ce am extras primul ovul, după 72 ore urmează o pauză de  24 ore

2. Introducem al doilea ovul menținem 72 ore, urmează o pauză de 24 ore

3. Introducem al treilea ovul menținem 72 ore, urmează o pauză de 7 zile 

4. Introducem al patrulea ovul menținem 72 ore, urmează o pauză de 24 ore 

5. Introducem al cincilea ovul menținem 72 ore, urmează o pauză de 24 ore

6. Introducem al șaselea ovul menținem 72 ore, urmează o pauză de 30 de zile

Contraindicații:

Nu este recomandat femeilor însărcinate și virginelor

Nu folosiți după naștere/ avort spontan sau in timpul alăptării, femeile care au suferit o intervenție chirurgicală (nu mai devreme de trei luni).

Este interzisă utilizarea ovulelor în timpul menstruației, primul ovul poate fi aplicat la 3 zile după menstruație si interzicerea aplicării cu o săptămână înainte.

În timpul tratamentului, nu este de indicat să consumați băuturi alcoolice

Întrerupeți utilizarea dacă observați reacții alergice ale organismului

Nu trebuie să înlocuiască recomandările medicale

Recomandări:

Pentru terapie completă, în timpul utilizării ovulului este indicat sa aplicați un absorbant Absorbante Igienice cu Oxigen Activ si Ioni Negativi, pe lenjerie,  le găsiți pe magazinul Tiens și individual, iar pentru toaletarea internă va recomand sa utilizați un irigator. Faceți toaleta cu ceai de gălbenele, coada șoriceulului, pelin sau  Ceaiul antilipemic Tiens.

Atenționări!

În timpul tratamentului se va evita contactul sexual.

După ce ați folosit ultimul ovul din perioada de tratament, este necesar să efectuați toaletarea zonei intime si sa lăsați o perioada de cel puțin 6 ore până la contactul sexual.

 Ingrediente: extract din semințe de Dragonier, rădăcini de măcriș, larice aurie, acacia catechu, șofrănel, rubarbă, colorant natural din șofran, sophora flavescens, camforul borneo (dryobalanops aromatica), ingerea (selinum carvifolia), cnidium (cnidium monnieri), borax, alte plante tradiționale chinezești rare. 

Nota: Doar pentru uz extern!

 

 

 

 

10 produse similare: