Filtru schimb cana de purificare a apei

70,00 RON
cu TVA

Apa alacalina, ionizata si microstructurata este esentiala pentru organism datorita capacitatiii sale incomparabile antioxidante, de hidratare profunda a tesuturilor si detoxifiere, capabila sa incetineasca procesul de imbatranire si sa declanseze procesele de regenerare celulara.  2 Culori : albastru - negru

Cantitate

SPECIFICATII TEHNICE

Cartus filtrant pentru Cana Freeways:

 •  asigura ph-ul alcalinin mediu de 9,5, adica de aproximativ 100 de ori mai  alcalina decat apa potabila cu un pH neutru de 7;
 •  potential de oxidoreducere ORP cu valoare: - 400;
 •  asigura deacontaminarea, dedurizarea si denitrarea apei;
 •  capacitate de filtrare: 2l de apa;
 •  valabilitatea cartusului de filtrare pentru  300l apa sau 2 luni de utilizare;

Cartusul filtranat este alcatuit din 6 filtre:

Filtru 1:  alcatuit dintr-un  material avand la baza bumbacul, si care are rolul de a realiza o prima filtrare a apei eliminand particulele cu marimea mai mare de 1 micron.

Filtru 2: compus bile speciale incarcate cu particule cu potential negativ cu rol alcalinizant si ionizant al apei produsi printr-o tehnologie speciala

La nivelul acestui filtru, apa capata calitati alcalinizante, un pH  mediu 9,5, si proprietati proprietati antioxidative de natura sa neutralizeze radicalii liberi. Aceasta apa va fi caracterizata de un potential de oxidoreducere (potential redox = ORP) cu valori max. -400, ceea ce va asigura un puternic efect de anihilare a acizilor din orgamism , a oxidantilor, si implicit efect de regenerare si anti-imbatranire.

Filtru 3: compus din carbune activat cu rol absorbant microporos cu o suprafata mare de absorbtie elimina: culoarea, mirosul si gustul neplacut, turbiditatea, clorul liber, metalele grele, pesticide, hidrocarburi aromatice, bifenoli policlorinati, substante organice volatile, tricloretilena, benzen, trihalometani, tricloretan, cloroform,  si sute de alti contaminanti ce pot fi prezenti in apa.

Filtru 4: compus din rasina schimbatoare de ioni cu rol de:

 • dedurizare: echilibreaza nivelul de calciu si magneziu;
 • denitrare prin schimbarea sarurilor de nitriti in alte saruri.

Dupa parcurgerea acestui filtru, apa are valori ajustate de calciu si magneziu, este mai „moale” cu calitatea de a fi mai placuta la gust.

Filtru 5: compus din granule de turmalina cu emisie de radiatii in infrarosu si kaolin (un aluminosilicat natural) precum si alte componente procesate prin tehnologie de pulverizare nanometrica; acestea se afla pe suport de bile ceramice, rolul filtrului fiind energizant si mineralizant.

Bilele ceramice cu emisie de radiatii infraroșii elibereaza un curent foarte slab (0,06 mA), perfect compatibil cu corpul uman, si cu efecte deosebit de binefacatoare;  poate efectiv sa absoarba plumbul, cromul si alte metale grele. 

 • O alta functie a acestui filtru este de a energiza si activa apa prin radiatiile infrarosii care:
 • elibereaza gradat a 20 de oligoelemente usor absorbabile
 • sparge moleculele mari de apa in molecule mai mici (clusteri), forma in care apa este mult mai bine absorbita in celule si tesuturi
 • elibereaza si cantitati mari de oxigen
 • genereaza ioni negativi
 • mareste pH-ul

Filtru 6: rol de a  asigura  stabilitate intregului cartus de filtrare. 

10 produse similare: