Acidophilus star

120,00 RON
cu TVA

Supliment alimentar

Conținut: 60 cps

Produs indosponibil!

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Produsul conţine bacterii lactice de Lactobacillus acidophilus, Bifidus, Rhamnosus, care sunt de o importanţă capitală pentru sănătatea intestinelor, echilibrul florei intestinale şi pentru sistemul imunitar al organismului. În organismul uman sănătos există miliarde de bacterii, care sunt indispensabile mecanismului normal al organismului. Sprijină activitatea sănătoasă a sistemului imunitar. Stilul de viaţă modern, stresul, alimentaţia nesistematică şi neadecvată, utilizarea antibioticelor pot să distrugă echilibrul sensibil al florei inestinale. Utilizarea sa este recomandată în cazurile în care scade rezistenţa sistemului imunitar sau în timpul şi după utilizarea antibioticelor.

Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

Doza recomandată

Zilnic 2× 1 capsule.

Compoziţie

Compoziţia în 2 capsule: Calciu (carbonat de calciu) 220 mg (27,5 % valoarea de referinţă a dozei zilnice), Lactobacillus Acidophilus (200.000.000 culturi active) 1,38 mg,  emulgator: celuloză microcristalină, maltodextrină, agenţi anti-aglutinare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu. Capsule gelatinoase. 

Pentru o orientare mai uşoară privind cantităţile ingredientelor active în extracte, vă indicăm cantitatea lor reală (originală).

Atenționare

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Suplimentul alimentar nu înlocuieşte alimentaţia echilibrată, variată. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. Depozitarea: într-un loc uscat, întunecat, ferit de copii. Data expirării: Până la data marcată pe ambalaj (ziua/luna/anul).

10 produse similare: