Aloe vera gel star

150,00 RON
cu TVA

Supliment alimentar

Conținut: 60 sfg

Produsul se aduce doar pe comanda! Stoc epuizat!

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Doza recomandată

Substanţele active cele mai importante ale gelului sunt: un amestec de polizaharide conţinând manoză, glucoză, şi galactoză şi un compus numit acemannană. Lângă acestea, la efectele pozitive, participă 9–10 aminoacizi, glucoproteine, enzime, derivaţi de hidroxiantracen, saponine, acizi şi săruri organice şi vitamine.

În cazul uzului extern, are efect antibacterial, antiinflamator, ajută la vindecarea rănilor. Este substanţa de bază a produselor cosmetice. Ajută la refacerea epidermei, la regenerarea pielii. Ajută la detoxifiere, fortifică activitatea ficatului şi a bilei, stimulează imunitatea.

Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

Doza recomandată

Zilnic 2× 1 capsulă.

Compoziţie

Compoziţia în 2 capsule: Ulei din boabe de soia; ulei din seminţe de bumbac; agent de lubrifiere: ceară de albine; Gel Aloe vera 50 mg (extract 200:1, corespunde la 1.000 mg sau 1 linguriţă de gel Aloe vera 100 %). Capsule gelatinoase.

Pentru o orientare mai uşoară privind cantităţile ingredientelor active în extracte, vă indicăm cantitatea lor reală (originală).

Atenționare

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Suplimentul alimentar nu înlocuieşte alimentaţia echilibrată, variată. Nu este recomandat copiilor sub vârsta de 3 ani. Depozitarea: într-un loc uscat, întunecat, ferit de copii. Data expirării: Până la data marcată pe ambalaj EXP (ziua/luna/anul).

10 produse similare: