Alpha lipoic star

409,00 RON
cu TVA

Conținut: 60 cps

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Acidul alfa-lipoic sau acid tioctic este un compus bioactiv care aparţine cofactorilor. Din punct de vedere

chimic, este un acid carboxilic heterociclic cu conţinut de sulf. Există în mitocondriile majorităţii celulelor cu nucleu real. Mitocondriile asigură energia celulelor, în ele se crează cea mai mare parte a ATP-ului care asigură energia necesară pentru funcţia vitală.

Se poate găsi în cartofi, morcovi, sfeclă şi carnea roşie. Carnea roşie conţine multe mitocondrii şi este sursa cea mai bogată a acidului alfa-lipoic natural. În caz normal, şi organismul uman îl produce dar în cantitate mică.

Suplimentele nutritive nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat. Acest produs nu este un medicament!

Doza recomandată

1 capsulă pe zi.

Compoziţie

Compoziţia 1 capsulă: acid alfa lipoic 600 mg, făină de orez, acetil-L-carnitină - forma acetilată a L-carnitinei HCL 50 mg, agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu şi dioxid de siliciu. Capsule gelatinoase.

Pentru o orientare mai uşoară privind cantităţile ingredientelor active în extracte, vă indicăm cantitatea lor reală (originală).

Atenționare

Nu este recomandat copiilor şi femeilor gravide sau care alăptează. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu înlocuieşte alimentaţia variată. Depozitarea: într-un loc uscat, întunecat, răcoros. Trebuie păstrat ferit de copii. Data expirării: până la data marcată pe gâtul flaconului EXP (ziua/luna/anul).

10 produse similare: