• Pret redus

Cordyceps Tiens, capsule

245,00 RON
208,00 RON Economiseste 37,00 RON
cu TVA

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698 ☎️

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata Card, Ramburs sau optional prin OP(ordin de plata),

LIVRARI SI TRANSPORT GRATUIT de la 500 Ron, în UE SI UK

PROMOTIE CORDICEPS TIENS VALABILA IN PERIOADA 07-20 DECEMBRIE IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!

Cantitate

Cordyceps Tiens Prospect

Forma de prezentare: flacon cu 100 de capsule cu Miceliu de Cordiceps

Valoare nutritiva: 500 mg / capsula - 0.5 gr x 100 cps

Beneficiile Cordycepsului Tiens:

Spectrul de acțiune al Cordicepsului este foarte larg, deoarece este absorbit în totalitate de celulă,

Cordycepsul poate restabili funcțiile fiziologice ale corpului uman, mărindu-i rezistența și restabilindu-i energia pierdută în timpul eforturilor fizice și intelectuale. Întinerește corpul fizic.

Recomandat persoanelor suprasolicitate sau celor care doresc să-și îmbunătățească funcția imunitară.

 Este un remediu fitoterapeutic cu efecte de energizare, combatere a îmbătrânirii, prevenire a demenței și îmbunătățire a tonusului fizic.

  Îmbunătățește funcția imunitară prin creșterea capacității de autoapărare a organismului și reducerea stării de oboseală, cu acțiune de reglare a imunității (imunomodulator).

 Acțiune bacteriostatică asupra a zeci de bacterii, printre care Pneumococul, Streptococul și Stafilococul auriu.

 Are acțiune antiinflamatorie, mărește capacitatea de rezistență a organismului la oboseală și la foamea "de oxigen".

  Crește capacitatea antioxidantă a celulelor.

Elimină din organism substanțele toxice, inclusiv a preparatelor de sinteză, elimină efectele secundare ale radio și chimioterapiei.

Susține și îmbunătățește activitatea plămânilor, ficatului, rinichilor, sistemului imunitar.

   Ajută la reglarea nivelului lipidelor și al colesterolului.

Reglează nivelul trombocitelor din sânge, împiedică formarea cheagurilor de sânge, de ajutor în cazuri de tromboflebită, dilată în mod moderat vasele de sânge la inimă și plămâni.

Cordicepsul are capacitatea de a regla raportul de calciu și fosfor din sânge.

  Facilitează adaptarea celulară la niveluri reduse de oxigen.

Este singurul produs capabil să "repare" capilarele glomerulare ale rinichilor.

  Stimulează funcția sexuală masculină.

  Cordycepsul Tiens poate fi administrat ca adjuvant în anumite afecțiuni cum ar fi: cancer de prostată, alergii, amiglalită, astm, nefrită, afectiuni ale vezicii urinare. afectiuni ale glandei tiroide, diferite tipuri cancer, diabet, distonie, hipertensiune arterială, incontinent urinară, leucemie, menopauză, pneumonie, psoriazis, scleroză multiplă, imunitate scazută, infarct miocardic, hepatită, afecțiuni ale rinichilor, colesterol ridicat, infecții urinare, ciroză umeda sau uscată.

 

Ingrediente principale și efectele consumului de Cordyceps Tiens:

Acidul cordiceptic, una dintre principalele substanțe active ale Cordycepsului, este un puternic antioxidant ce elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor.

Are rol diuretic, de creștere a tensiunii osmotice a plasmei, efect antitrombotic și vasodilatator, facilitând diminuarea presiunii intracraniene. Este foarte indicat în cazurile de hemoragie craniană sau tromboză cerebrală.

  Polizaharidele cordicepice au multiple funcții de reglare a imunității, fiind benefice în tratamentele adjuvante de stimulare a imunității grav deprimate de afecțiuni precum cancer sau HIV.

Până în prezent au fost identificate trei tipuri de polizaharide cordycepice cu funcție antitumorală, ce induc creșterea nivelului de imunoglobulină IgG.

Puternicul efect antioxidant previne procesele oxidative și degenerative. Polizaharidele îmbunătățesc microcirculația și scad tensiunea arterială, au efect anticoagulant, accelerează refacerea epiteliului și eritropoeza, scad glicemia și, foarte important, au efecte antivirale dovedite.

  Cordycepinul are efect farmacologic dovedit în îmbunătățirea circulației sanguine și a irigării inimii și creierului.

  Ribonucleozidele, ce includ uridina, adenozina, reglează secreția glandei suprarenale și, prin intermediul acesteia, mediază hormonal funcționalitatea întregului organism.

 În tratamentele clinice, adenozinele sunt administrate pentru reglarea și îmbunătățirea circulației la nivelul inimii, creierului și rinichilor, precum și pentru creșterea imunității.

  Dipeptidele, până în prezent sunt identificate șase tipuri, induc, potrivit cercetărilor farmacologice recente, un răspuns fiziologic de creștere a imunității în sens antitumoral, prin dipeptida L-Gly-L-Pro. SOD (superoxid dismutaza) și seleniul au proprietăți anticancerigene și antioxidante fiind potențatoare imunitare

  Vitaminele A, B1, B2 și E întârzie procesele oxidative, mențin în parametri normali activitatea sistemului nervos, stimulează diureza, reduc presiunea sanguină, combat oboseala.

  Cordyceps mai conține 20 de tipuri de aminoacizi (dintre care 8 esențiali), acizi grași polinesaturați, diferiți alcaloizi, steroli, enzime și altele.

 

Cum a fost descoperit Cordycepsul?

Cu 1500 de ani în urmă, în munții Tibetului, a fost descoperită o ciupercă (Cordyceps). Legenda spune că un cioban păscând animalele pe câmp a observat că acestea deveneau mai energice și mai sănătoase după consumarea ciupercii.

Ulterior, despre această ciupercă Cordyceps s-a interesat Curtea Imperială și, studiindu-i calitățile, au început să o folosească în tratarea membrilor familiei imperiale.

În China Antică, la Cordyceps aveau acces doar membrii curții imperiale și înalta aristocrație.

În prezent, „ciuperca miraculoasă” este cultivată în sere speciale, producția anuală este de ordinul milioanelor de tone, iar proprietățile sale extraordinare pot beneficia acum un număr cât mai mare de oameni.

TIENS produce acest prețios supliment nutritiv folosind o biotehnologie de ultimă generație, care permite conservarea nealterată a substanțelor active ale preparatului.

Beneficiile Cordycepsului au fost demonstrate în 1993, când echipa atletică a Chinei, la Campionatul Mondial din Germania, a cucerit 9 recorduri mondiale la întrecerile pe diferite distanțe. În următorul an, 1994, la Roma, au fost cucerite încă 5 recorduri mondiale. Recordul la 10.000 m a fost depășit cu 42 de secunde, la 3.000 m cu 10 secunde.

Secretul acestor succese a fost nutriția corectă, îmbogățită cu Cordiceps, care au mărit rezistența și energia sportivilor. Ca urmare, savanții din toată lumea au început să cerceteze aceasta ciupercă miraculoasă.

Cordyceps sinensis crește în Tibet la o altitudine de peste 3.000 m, unde condițiile climatice sunt grele: temperatura medie anuală este cuprinsă între -0,2/-0,8 grade Celsius, umiditatea 50-70%, ninge 140-286 de zile pe an, vara este foarte scurtă și plouă mai tot timpul.

Ca să supraviețuiască în asemenea condiții, este nevoie să fie acumulate cele mai puternice substanțe din acel mediu aspru.

 În timpul iernii, Cordycepsul trăiește în pământ sub formă de cocon. Odată cu venirea verii, firisoarele coconului ies de sub pământ devenind pe deplin planta.

Vara sporii acestei ciuperci se împrăștie prin forța vântului, se așează pe larvele de fluturi și își încep existența ca paraziți. Larva afectată se acoperă cu pământ și dezvoltă capacități excepționale de supraviețuire hrănindu-se cu rizomi de plante alpine: Polygonum Alpinum, Astragal, Ofiopogon.

În corpul ciupercii se găsesc peste 72 de microelemente, peste 80 de enzime, aminoacizi, beta-caroten, vitaminele E, C, seleniu.

 

Mod de administrare Cordyceps Tiens:

  Se folosește în orele activității maxime ale organului afectat,

  În profilaxiei, dimineața între orele 9-11 și seara între orele 21-23, în meridianul celor trei focare. 2 capsule x 2ori / zi - 3 flacoane pe an .

  Se ia cu un pahar de apă caldă, la circa 35-40 de grade Celsius.

  Se consuma câte 1-2 capsule de două ori pe zi, între mese, pe stomacul gol, cu un pahar cu apă caldă.

  În cazul infecțiilor, la recomandarea medicului, doza se poate mări pana la 6 - 8 capsule / zi ( 1 capsulă la 3 ore ), în cazul infecțiilora sângelui, medicii chinezi recomandă 6 capsule de 3 ori pe zi.
   Pentru eliminarea efectelor secundare ale chimioterapiei, se recomandă: 8 - 10 capsule/zi

Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

10 produse similare: