• Pret redus

Ozonator multifunctional

528,00 RON
399,00 RON Economiseste 129,00 RON
cu TVA

Aparatul functioneaza pe principiul mecanismului de oxidare al ozonului, deoarece este foarte reactiv, ozonul descompune materia organica.

Cantitate

Ozonatorul multifunctional Tiens

CARACTERISTICI:

TIENS Multifuncțional Frigider Purifier este un dispozitiv eficient și economic care are nevoie de încărcare din priza electrică o singură dată pe lună.

Dispozitivul este echipat cu trei moduri, dedicate unor condiții diferite. Este foarte ușor de utilizat cu o singură tastă on-off.

TIENS Multifuncțional Frigider Purifier este un dispozitiv modern, mic, portabil și ușor de manevrat, care integrează împreună principiile biotehnologiei, electronicii și mecanicii, adoptă un sistem inteligent de gestionare a cipurilor unice pentru a aplica cu succes ozonul (O3) în viața reală. Dispozitivul utilizează proprietățile unice ale ozonului și poate elimina mirosurile organice și anorganice în aplicațiile casnice, de ex. în frigider, dulapuri de încălțăminte, dulapuri și toalete. Nu ascunde mirosurile neplăcute de odorizante tradiționale, ci le îndepărtează. Mai mult, atunci când îl puneți în frigider, se poate extinde prospețimea alimentelor, se elimină bacteriile și se exclud ciupercile patogene.

Ozonul (O3) este o formă de oxigen care are un atom de oxigen mai mult decât oxigenul atmosferic (O2) pe care îl inspirăm. Ozonul se formează în mod natural în stratosfera, unde oxigenul este expus la lumină ultravioletă sau la tensiuni înalte de fulgere. În stratosfera moleculele de oxigen disociază și se descompun, formând atomi de oxigen singlet (O1). Acești atomi de oxigen rătăcitori se recombină apoi cu alte molecule de oxigen, formând ozon.

Ozonul este purificatorul perfect al naturii. Deoarece ozonul este foarte reactiv, acesta oxidează ușor (descompune) materia organică. Când ozonul întâlnește un alt compus organic sau anorganic, un atom de oxigen se va rupe, se va atașa la compus și va oxida (curăța sau purifica).

RECOMANDARI:

Poate fi folosit pentru eliminarea, mirosurilor neplacute din camere, din spatii inchise, autoturisme, din frigider, a mirosurilor organice si anorganice din aparatele electrocasnice. 
V-ati intrebat vreodata de ce ne simtim foarte bine la munte, afara, in aer curat? 
Deoarece, in atmosfera, si mai ales la munte, sunt sunt cantitati mai mari de ozon, care lipseste din locuintele noastre. 
Aceste ozon nu este altceva decat ioni negativi, cu efecte binefacatoare asupra organismului. Aceasta adevarata "uzina de ozon", pe langa improspatarea aerului din casele noastre, are un rol important in profilaxia si tratamentul unor afectiuni respiratorii.
Tine sub control dezvoltarea bacteriilor patogene si fungilor.
Prelungeste durata prospetimii alimentelor din frigider.

ACȚIUNE

TIENS Multifuncțional Frigider Purificator poate fi utilizat pentru:

-eliminati (și nu măști ca odorizant tradițional!) mirosuri organice și anorganice în aplicațiile de uz casnic, de ex. în frigider, dulapuri de încălțăminte, dulapuri și toalete

-extind prospețimea alimentelor păstrate la frigider,  controlul creșterii bacteriilor patogene și a ciupercilor, menținerea frigiderului dezinfectat

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist

10 produse similare: