• Pret redus

Tiens Vigor Shot- Vitamina C lipozomala

104,00 RON
92,00 RON Economiseste 12,00 RON
cu TVA

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

Cantitate

Conținut net: 375 ml (15 pliculețe x 25 ml).

TIENS VIGOR SHOT este un supliment natural, care stimulează imunitatea și crește puterea de rezistență.Sistemul imunitar ne protejează de boli cauzate de viruși, bacterii și toxine.

Vitamina C lipozomală este un antioxidant puternic care ajută la întărirea imunității și la prevenirea deteriorării celulare cauzate de toxine.

TIENS Vigor Shot a fost creat pe baza celor mai recente cercetări și experimente clinice, prin utilizarea biotehnologiei avansate și a ingredientelor unice, pentru a sprijini eficient sistemul imunitar.

 VIGOR SHOT contine:

Hesperidina

CitriSlim®

Lipo Vit C®

Double Nutri™

Vitamina C lipozomală este un antioxidant puternic care ajută la întărirea imunității și la prevenirea deteriorării celulare cauzate de toxine.

Hesperidina, din coaja de citrice, este un bioflavonoid derivat din fructe necoapte de Ponkan

Proprieteti Hesperidina:

- utilizată ca medicament pentru tuse și tonic antiviral și antiinflamator. Aceste proprietăți sunt atribuite anumitor bioflavonoide, precum nobiletina, diosmina 

-are potențial de a bloca virușii să intre în celulele gazdă prin intermediul receptorilor ACE2, prevenind astfel infecțiile.

-susține răspunsul imun prin suprimarea citokinelor proinflamatorii.

Studii recente sugerează că hesperidina, care leagă principalii receptori ai virusului SARSV-CoV-2, poate acționa în profilaxia COVID-19.

CitriSlim® este un amestec concentrat de fructe necoapte de mandarin ponkan,  grapefruit roșu și alb, pomelo, lămâie și măr.

Având un pliculeț beneficiem de conținutul de vitamina C de la aproximativ 10 lămâi proaspete și de hesperidină din 3 fructe ponkan.

Lipo Vit C®  conține 500 mg de vitamina C lipozomală încapsulată

Tehnologia Lipozomală poate crește absorbția nutrienților prin captarea ingredientelor active în interiorul membranelor de protecție denumite lipozomi.

Absorbția de vitamina C lipozomală este de 133 % mai mare decât cea a unui supliment standard de vitamina C.

Beneficiile vitaminei C lipozomale includ:

 • biodisponibilitate sporită
 • susținerea cardiovasculară
 • sănătatea pielii
 • îmbunătățirea producției de colagen
 • stres oxidativ redus

Tehnologia patentată, de microemulsionare a uleiului Double Nutri ™ este o tehnologie revoluționară,care combină perfect nutrienții bifazici și îi transformă în particule cu un grad de absorbție ridicat. Aceasta permite transformarea ingredientelor active într-o formă lipozomală, micronizată și cu un grad ridicat de biodisponibilitate.

Beneficiile TIENS VIGOR Shot :

 • susține funcționarea normală a sistemului nervos
 • contribuie la reducerea oboselii și a epuizării
 • crește puterea de absorbție a fierului
 • contribuie la formarea normală a colagenului
 • îmbunătățește metabolismul
 • sprijină recuperarea musculară și reducerea durerilor după exerciții fizic 

Ingrediente cu efecte nutriționale și/sau fiziologice:

 CitriSlim® Extract de fructe necoapte de Ponkan (lichid) (Citrus reticulata Blanco cv. Ponkan); concentrat de suc de mere (Malus domestica Borkh.); tapioca trehaloză* din tubercul de cassava (Manihot esculenta Crantz); L-ascorbat de sodiu (vitamina C); agent de îngroșare: gumă de acacia; concentrat de fructe de grapefruit roșu și pomelo (Citrus grandis (L.) Osbeck / Citrus paradisi Macfad.); suc de lămâie (Citrus limon (L.) Osbeck); corector de aciditate: acid citric; aromă de portocale; emulgator: pulbere de lecitină din floarea soarelui; aromă de lămâie; conservant: sorbat de potasiu; îndulcitor: sucraloză; pudră de suc de grapefruit alb (Citrus paradisi Macfad.).*VNR: Valoare Nutrițională de Referință

* trehaloza este o sursă de glucoză.

CitriSlim® Extract de fructe necoapte de Ponkan    625 mg

Vitamina C lipozomală                                         500 mg    625%

Doza zilnica recomandata  25 ml %VNR 

10 produse similare: