TIENS Colagen hidrolizat

198,00 RON
cu TVA

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0752150110

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs  sau optional prin OP(ordin de plata)

Cantitate

Conținut net: 225 ml (15 pliculețe x 15 ml).

Ce este colagenul?

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman. Este o componentă cheie a întregului țesut conjunctiv, oferă infrastructura sistemului musculo-scheletic și este principala componentă structurală a pielii, oferind matricea extracelulară care conferă pielii o parte semnificativă a structurii și aspectului său general. TIENS Glow Collagen Shot este îmbogățit suplimentar cu extract proaspăt de ginseng, miere de Manuka și suc de morcov violet - ingrediente naturale cunoscute a fi excepțional de bogate în antioxidanți și alți compuși activi puternici.

TIENS Glow Collagen Shot conține o formă hidrolizată de colagen marin - peptide de colagen, care sunt cea mai naturală formă de colagen, absorbită și utilizată complet de corpul nostru. Îl găsim, atât în piele, unde colagenul reprezintă aproximativ 75% din proteina care formează pielea și îi asigură volumul, făcând pielea mai elastică și mai fermă, sustine sanatatea articulațiilor, datorită beneficiilor colagenului furnizat organismului.

Extract proaspăt de ginseng, Ginsengul este plin de alcaloizi precum ginsenozide, compuși activi care se găsesc doar în plantele Panax (ginseng). Multe studii despre efectele biologice ale ginsenozidelor în culturile celulare au demonstrat capacitatea lor mare antioxidantă. Ginseng este considerat a fi unul dintre cei mai valoroși adaptogeni care a fost utilizat pe scară largă în diferite culturi și populații umane încă din cele mai vechi timpuri. Este considerat unul dintre cei mai prețioși adaptogeni care poate stimula energia corpului încă din vremuri străvechi.

Mierea de Manuka

Calitatea mierii de Manuka utilizată în TIENS Glow Collagen Shot a fost confirmată cu marca UMF™. Mierea de Manuka UMF10 + are un conținut ridicat de metilglioxal de peste 263 mg/kg. Metilglioxalul (MGO) este o substanță chimică naturală care este responsabilă pentru activitatea biologică ridicată și proprietățile antibacteriene unice ale mierii de Manuka. Acest lucru îl plasează în grupul de elită al superalimentelor.

Morcovul violet este strămoșul morcovilor moderni. Conține mai mulți nutrienți decât morcovii portocalii obișnuiți. Morcovii violet conțin exclusiv antocianidina prețioasă - cianidina - un pigment natural care se găsește în unele fructe de pădure roșii și în legumele închise la culoare și violet. În plante, pigmentul de cianidică de culoare închisă are proprietăți antioxidante semnificative și, ca și alte antocianidine, le protejează împotriva stresului oxidativ cauzat de razele UV și alți radicali liberi.

Tehnologia Double Nutri™

Tehnologia Double-NUTRI2™ combină cu succes nutrienții solubili în apă și ulei cu extract natural de plante și ingrediente funcționale. Această tehnologie patentată de microemulsionare permite ca ingredientele active să fie micronizate la o dimensiune funcțională a particulelor de 1 ~ 3μm pentru o absorbție excelentă și rapidă, fără a fi nevoie de digestie fizică în organism.

Conținut net: 225 ml (15 pliculețe x 15 ml).

Ingrediente: Extract de ginseng proaspăt (Panax ginseng C.A. Mey.) (lichid) (extract de ginseng proaspăt 5: 1 - 16,7%); apă; peptide din colagen de pește; suc concentrat de mere (Malus domestica Borkh.); tapioca trehaloză* din tubercul de cassava (Manihot esculenta Crantz); corector de aciditate: acid citric; agent de îngroșare: gumă de acacia, miere de Mānuka **; suc concentrat de morcov mov (Daucus carota L.) și lămâie (Citrus limon (L.) Osbeck); emulgator: pectine, aromă de zmeură și afine; corector de aciditate: acid malic; emulgator: pulbere de lecitină din floarea soarelui; aromă de căpșune; îndulcitor: glicozide derivate din steviol din frunze de stevia (Stevia rebaudiana).

Ingrediente cu efecte nutriționale și/sau fiziologice:

în 15 ml (porția zilnică recomandată)

Peptide din colagen de pește   2500 mg

Extract de ginseng proaspăt    835 mg

Miere de Mānuka                    100 mg

Morcov mov și suc de lămâie     90 mg

Recomandat pentru: cei care doresc să-și completeze dieta cu peptide din colagen și ginseng, care ajută la menținerea rezistenței, energiei și bunăstării fizice și mentale optime.

Doza zilnică recomandată consumați 1 pliculeț pe zi, imediat după deschidere, sau amestecați cu apă, în funcție de preferințele personale. Nu depășiți porția zilnică recomandată. Nu luați suplimente alimentare ca înlocuitor pentru o dietă variată. Un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată sunt importante.

Contraindicații: nu se recomandă copiilor sub 18 ani, femeilor însărcinate și / sau care alăptează și celor care sunt alergici la ingredientele preparatului. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luați medicamente antidiabetice, anticoagulante și / sau antihipertensive.

Lot / Termen de valabilitate: a se vedea pe ambalaj.

Condiții de păstrare: A se păstra într-un loc întunecat, uscat și rece. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Țara de origine:Taiwan.

10 produse similare: