Genunchiere cu turmalina

125,00 RON
cu TVA

Dispozitive confecţionate dintr-o ţesătură în care sunt inserate cristale de turmalină. Efectele lor benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului.

Cantitate

Aceste dispozitive sunt confecţionate dintr-o țesătură în care sunt inserate cristale de turmalină, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, așa zisa „tehnologie a turmalinei lichide”, care permite încorporarea acestui mineral, sub formă de microcristale în diferite fibre textile sintetice sau vegetale și împletirea lor în țesături speciale destinate folosirii pentru anumite tratamente medicale.

Efectele lor benefice se datorează radiaţiilor infraroşii cu lungime de undă lungă pe care cristalele de turmalină le emit ca urmare a încălzirii la contactul cu pielea corpului. Datorită creșterii temperaturii turmalinei sunt emiși ioni negativi cât şi un câmp magnetic de joasă intensitate, care pătrund în straturile profunde ale pielii unde are loc diminuarea durerilor și inflamațiilor prin neutralizarea radicalilor liberi şi a altor substanţe toxice, rezultate în urma metabolismului celular alterat.

Efecte:

- îmbunătăţesc circulaţia la nivelul genunchilor sau a articulaţiilor la nivelul cărora sunt aplicate;

- ameliorează amplitudinea mișcărilor articulaţiilor, ca urmare a eliminării durerile.

Mod de folosire 

Se umezeşte o mică suprafață din zona de mijloc a dispozitivului cu puţină apă şi apoi se fixează pe piele în locul unde este resimţită durerea. În mod obişnuit după aproximativ 10-15 minute, circulaţia sangvină din zonă se îmbunătăţeşte şi zona respectivă începe să se încălzească. Poate uneori să apără şi o senzaţie de usturime. Aceste fenomene ajung să persiste până la 3-4 ore şi se pot reactiva pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită cu puţină apă caldă. Timpul de aplicare este de 15-30 de minute de 2 ori pe zi. Centurile pot fi aplicate şi fără umezire prealabilă, caz în care senzaţiile specifice apar într-un interval de timp mai lung putând fi purtate până la 5 ore într-o zi. Unele persoane pot constata că au o sensibilitate mai accentuată, motiv pentru care, dacă vă aflaţi printre aceştia se recomandă să purtaţi dispozitivele cu turmalină în limita tolerabilităţii proprii.

Recomandari de utilizare

La început, în prima săptămână este suficient să aplicaţi centurile pentru 10 minute de câte 2 ori pe zi. Din a doua săptămână puteţi mări intervalul până la 10-15 minute de 2 ori pe zi. În acest regim continuaţi timp de 3 luni. După o pauză de o lună de zile puteţi relua aplicarea centurilor în aceeaşi manieră.

Mod de intretinere

Pentru spălarea centurilor, folosiţi apă călduţă, fără detergenţi, înălbitori sau săpun, temperatura apei fiind de maxim 400C.

Contraindicatii:

- Febră

- Predispoziţie la hemoragii

- În timpul sau după hemoragii

- Afecţiuni dermatologice la nivelul de aplicare al centurilor

- Hipertiroidie

- Gravide, femei care alăptează.

Precautii:

Afecţiuni cardiace

- A nu se folosi mai mult timp decât este indicat şi a nu se uda cu multă apă

- A nu se folosi în timpul somnului

10 produse similare: