Masca cu turmalina pentru ochi

63,00 RON
cu TVA

Este realizată pe bază de turmalină şi magneţi sub formă de cristale de 5 mm în diametru, iar ţesătura este creată pe baza tehnologiei ce utilizează turmalina lichida.

Cantitate

Este realizată pe bază de turmalină şi magneţi sub formă de cristale de 5 mm în diametru, iar ţesătura este creată pe baza tehnologiei ce utilizează turmalina lichidă.

Îmbunătăţeşte eficient hipermetropia, miopia, glaucomul, astigmatismul, roşeaţa ochilor şi cataracta.

Înlătură ameţelile, tulburările de memorie cauzate de surmenaj mental. Ajută în caz de migrene, dureri de cap, epuizare nervoasă, insomnie şi alte probleme cauzate de stress asupra creierului.

Indicaţii :

 - dureri oculare, ale sinusurilor;

 - scăderea acuităţii vizuale;

 - astigmatism;

- început de cataractă;

 - oboseala vizuala, după ce se lucrează la calculator;

- oboseala ochilor după vizionarea TV;

 - stres;

 - slăbirea memoriei;

 - dureri de cap;

- oboseală;

 - ameţeli;

 - tulburări de somn, insomnie;

 - pierderea auzului;

- pungile şi liniile fine din jurul ochilor;

- pete pe piele.

Mod de utilizare

Mască cu turmalină se aşează pe ochi şi accelerează refacerea ochilor și a vederii, redă elasticitatea muşchilor globilor oculari, oferă un efect cosmetic eliminînd pungile de sub ochi și edemele, ridurile, petele, redă pielii finețea și suplețea. Este deosebit de utilă pentru studenţi, elevi, angajaţi care petrec mult timp în faţa calculatorului, precum și pentru persoanele care lucrează în schimbul de noapte. Poate fi folosit şi ca un bandaj pe frunte. Se poate utiliza 15-20 minute de 2 ori pe zi pe parcursul a 3 luni, cu o lună pauză, după care se poate relua purtarea acesteia. În zonele în care a fost aplicată masca, ar putea apărea înroşirea și încălzirea pielii sau o ușoară senzaţie de arsură, fenomene care sunt normale și care dispar după înlăturarea măștii.

Caracteristici:

- nu provoacă dependenţă, alergii sau alte efecte secundare;

- protejează împotriva electricităţii statice, razelor ultraviolete şi radiaţiilor;

- masca pentru ochi este uşor de utilizat pe o perioadă lungă.

10 produse similare: