Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice, simpla (105 x 200 cm)

780,64 RON
cu TVA

Aceste produse ajuta la pastrarea unei bune stari de sanatate, obtinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obtinerea unor efecte benefice la nivelul sanatatii pielii.

STOC EPUIAZAT!

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

(105 x 200 cm)

Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice este inclusa in gama de accesorii Tianshi destinate odihnei, din care face parte si un alt produs cunoscut dvs., Perna Multifunctionala cu Energie Fotonica.

In secolul 21, cele mai avansate cercetari din domeniul produselor pentru ingrijirea sanatatii se axeaza pe prevenirea aparitiei bolilor, astfel incat oamenii sa nu mai ajunga sa dezvolte afectiuni ce genereaza durere si disconfort - acest demers este temelia responsabilitatii noastre. Fata de saltea cu emisii de raze infrarosii lungi face parte dintr-o gama complet noua de accesorii destinate odihnei, cu multiple functiuni, efectele benefice ale acestora fiind complete: imbunatatirea calitatii somnului, incarcare energetica, refacerea completa a corpului in timpul odihnei.

Principiul stiintific al accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei
Acestea reprezinta o noua generatie de accesorii high-tech destinate odihnei, create ca urmare a colaborarii dintre Institutul de Cercetari si Inginerie Genetica JES din Japonia, Universitatea Politehnica din Tianjin si Compania Tianshi. Este vorba despre un nou tip de fibra multi-functionala fabricata prin tehnologii foarte avansate. Materialul contine macromolecule polimerizate emitente de raze infrarosii lungi si ioni negativi, cu efecte benefice asupra sanatatii.

Pentru persoanele sanatoase:
Aceste produse ajuta la pastrarea unei bune stari de sanatate, obtinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obtinerea unor efecte benefice la nivelul sanatatii pielii.

Rezultatele testarilor stiintifice ale accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei:
Rezultatele testelor efectuate de Centrul de Testare Stiintifica din China si de Centrul Medical National de Analize Biologice: emisivitatea energiei fotonice a fibrelor emitente de raze infrarosii lungi este de 92%, rata bacteriostatica finala este peste 90%, iar numarul de ioni negativi generat este de 2.000 unitati/cm³.

Patentul inventiei
Accesoriile Tianshi cu emisii de raze infrarosii, pentru odihna, au obtinut certificatul de identificare ca produse destinate ingrijirii sanatatii si patentul national al inventiei: ZL98103486.6. Codul de clasificare internationala este D06M11/36.
Caracteristicile accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei - Energia fotonica
- Este acel tip de energie la care lungimea de unda este similara cu cea emisa de energia vitala a corpului, energie ce penetreaza celula umana. 
- Energia fotonica: actioneaza benefic asupra principalelor parti ale corpului, stimuleaza metabolismul, intareste imunitatea si asigura un ritm circadian sanatos.

Energia undelor infrarosii lungi
- Aceasta energie poate imbunatati circulatia sangelui eliberand raze infrarosii lungi, cu lungimi de unda de 8-15 microni, pentru o calitate a sangelui si oxigenare mai bune la nivelul intregului corp. 
- In cadrul testelor efectuate de Institutul de Stiinte Medicale din China, fluxul micro-circulator s-a imbunatatit cu 95% dupa 20 de minute.

Ionii negativi
Materialul numit "Toromalin" din compozitia fibrei produce ioni negativi in jurul capului. Acestia patrund in sange prin piele si prin aparatul respirator si pot avea un efect de recalibrare a functiei cerebrale si nervoase, de imbunatatire a aportului de sange la nivelul creierului si inimii, de inlaturare a oboselii, de purificare a aerului in jurul corpului, de imbunatatire a calitatii odihnei si de prevenire a diferite afectiuni.

Placut si confortabil: Fibrele folosite la realizarea acestora sunt moi, confortabile, cu textura matasoasa, cu efecte antisudorifice si deodorante.

Curata si igienica
Fetele pentru saltea traditionale nu sunt usor de curatat sau uscat, adunand in interior bacterii si acarieni. Umplutura produselor Tianshi este alcatuita din fibre speciale, testate la Centrul Medical National de Analize Biologice, rata bacteriostatica fiind de 89%. Materialul este simplu de curatat si foarte igienic.

Design modern
- Vechea generatie de accesorii pentru odihna se concentra foarte mult asupra beneficiilor aduse sanatatii, fara a acorda atentie detaliilor estetice.
- Noile produse au un material de calitate, confortabil, placut. Mai mult, fata de saltea face parte dintr-o gama de produse destinate unui somn sanatos, alaturi de perna multifunctionala cu energie fotonica TIENS.

Recomandari pentru persoanele cu probleme de sanatate: 
In timp, se pot constata efecte benefice impotriva insomniei, hipertensiunii arteriale, arteriosclerozei cerebrale, gastritei cronice, bronsitei cronice, reumatismului si artritei reumatoide, durerilor la nivelul gatului, umerilor, spatelui sau membrelor inferioare, pruritului cutanat, intolerantei la frig.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

10 produse similare: