• Pret redus

Kardi Forte cu Extract de Krill si Ginko Biloba

164,00 RON
144,00 RON Economiseste 20,00 RON
cu TVA

Comenzi telefonice, WhatsApp si SMS  0746910698

Livrarea prin curier 1-3 zile. Plata ramburs sau optional prin OP(ordin de plata)

LA O COMANDA DE 3 CUTII, BENEFICIATI DE TRANSPORT GRATUIT

Cantitate

Continut: 30 capsule

Krillii sunt specii de crustacee semitransparente, asemănătoare creveților, prezenți din abundență în toate oceanele lumii, dar în special în Oceanul Antarctic. Componenţa unică a lipidelor îi ajută să supravieţuiască în frigul extrem. Un krill măsoară cca 60 mm şi cântăreşte 2 grame.

Uleiul de krill este singurul ulei din lume care oferă acizi grași de tip Omega-3 sub formă de fosfolipide. Fosfolipidele reprezintă baza structurală a membranei celulelor noastre, astfel uleiul de krill fiind ușor de asimilat și de metabolizat de către organism. Forma fosfolipidică a acizilor omega-3 din uleiul de krill le permite să se disperseze în apă, spre deosebire de omega-3  din uleiul de peşte. Aşadar, uleiul de krill din TIENS Kardi, odată ajuns în sistemul digestiv, se dispersează, este bine tolerat de organism, nu are gustul specific al uleiului de peşte şi nu provoacă senzaţia de reflux gastric.

Uleiul de krill conţine cel mai puternic antioxidant natural astaxantina, un antioxidant foarte puternic cunoscut pentru încetinirea acțiunii proceselor de îmbătrânire și ajută la eliminarea radicalilor liberi din organism si contine 2 acizi grași DHA (Acid docosahexaenoic) și EPA (Acid eicosapentaenoic) de tip Omega 3. Deoarece organismul uman nu are capacitatea de a produce acești acizi grași, iar lipsa lor afectează sănătatea, este esențial să fie asigurați de către suplimentele nutritive
De asemenea, trece dincolo de bariera sânge-creier și sânge-retina, și poate ajuta la protejarea ochilor, creierului și sistemului nervos central de acțiunea radicalilor liberi.

Astaxantina este o carotenoidă antioxidantă, cea mai eficientă armă împotriva radicalilor liberi. S-a demonstrat prin studii ştiinţifice că este de 800 de ori (!) mai activă decât coenzima Q10, cu efect de 500 de ori mai puternic decât al vitaminei E şi de 65 de ori mai puternic decât al vitaminei C şi de 40 de ori mai eficientă decât betacarotenul. Datorită faptului că se hrăneşte cu microalge, krillul este o sursă de astaxantină naturală, pigment care îi dă şi culoarea roşie.

Extractul de Ginkgo Biloba are actiune asupra tulburarilor de circulatie sanguina la nivelul creierului si extremitatilor, îmbunătățește microcirculația la nivelul creierului, ,ajuta memoria și performanța cognitivă, mareste acuitatea vizuala si inhiba factorul de activare a trombocitelor, ceea ce reduce tendinta de coagulare a sangelui.

Beneficii:

  • contribuie la sănătatea inimii, a creierului și a ochilor.
  • susține sănătatea sistemului cardiovascular și crește imunitatea, contribuind la o stare generală bună. 
  • reduce nivelul trigliceridelor, scade colesterolul,,reducand factorii de risc cardiovascular,
  • susţine funcţiile inimii, functia cerebrala si imbunatateste memoria, sistemul circulator, reduce hipertensiunea şi riscul de formare a cheagurilor de sânge, 
  • Extractul de Ginkgo va ajuta la menținerea funcției cognitive normală, care va duce la păstrarea mai bună a memoriei odată cu vârsta și de a proteja celulele și țesuturile de oxidare.
  • reduce inflamatiile , mentine mobilitatea articulatiilor
  • recomandat in hiperlipidemie, bolicerebrale degenerative, afectiuni oculare, efort fizic si intelectual intens, inflamatii articulare
  • Fierul, zincul și iodul  sprijina metabolismul energetic,  protejaza celulele împotriva deteriorării oxidative (Zn), asigura transportul normal al oxigenului în organism (Fe) și suport pentru o funcționare normală a sistemului imunitar normal (Zn, Fe), și de asemenea, un rol în procesul de diviziune celulară.

Un studiu clinic desfăşurat timp de 3 săptămâni a demonstrat că pacienţii care au luat suplimente cu ulei de krill aveau o concentraţie în sânge a acizilor omega-3 cu 24% mai mare decât subiecţii care au luat aceeaşi doză de suplimente cu omega-3 din ulei de peşte.

TIENS Kardi este recomandat tuturor persoanelor care doresc să îşi protejeze inima, să îşi îmbunătăţească circulaţia sanguină, să îşi ţină sub control nivelul colesterolului sau hipertensiunea. Totodată, este remediu pentru stările de astenie şi pentru întărirea imunităţii. Este ideal pentru persoanele cărora nu le place gustul depeşte sau nu pot lua suplimente cu ulei de peşte din cauza senzaţiei de reflux gastric

Doza zilnică recomandată: luați 1-2 capsule  în timpul meselor de 2 ori pe zi.

Precautii: Produs nerecomandat persoanelor alergice la ingredientele de originee marina sau la alte ingrediente din compozitie.

Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist

10 produse similare: